| Var place sa se revina la bonusurile mari? | |
|
+9(HellDreamer) χχχρυмαχχχ No.1Fear XxXAdytzaXxX TsZoPIx RoBBB StreetSura ♫JυѕтOνєя™♫ DarkyFunnky 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 4:33 am | |
| Nu!Este mai bine asa!Acum se vede cine stie sau nu sa joace! | |
|
| |
StreetSura Membru
Data de inscriere : 23/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Into Heaven
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 4:37 am | |
| toti spun ca e fain asa ... da nu ai cum sa pui rez la toate rasele.... cam nasol... asta face si ca au aparut numa setati ... | |
|
| |
RoBBB Membru
Data de inscriere : 06/12/2010 Localizare : La calculator unde pot sa fiu :))
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 5:29 am | |
| nu urat cu alea mari ca la cn nare rezistance 1 skill si pe pe jos .. | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 5:45 am | |
| acum e naspa.. pt ca toti au set ))) deci .. numaru setatylor sa mariiiiit inainte era bine... dar si akum e... nujt ce sa zik.. dar acum speed nu mai e special ca alta data | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 6:43 am | |
| | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 7:33 am | |
| | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 7:52 am | |
| | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 8:10 am | |
| | |
|
| |
χχχρυмαχχχ Membru
Data de inscriere : 11/01/2011 Varsta : 33
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 8:16 am | |
| sv e bun si asa doar ca dai dmg mai mic ... Dak sti sa iti faci bonusurile, iei dmg bun P.S: poti da si 1kk acm ) ... da la unu de 35 poate )) .... P.S: poate )) si da, miar placea sa reapara sv cum era cu bonusurile bune... cu lic alea de 100% .... cresteai ami rpd ... asa stai 3 zile sa faci macar 70 ...( bn dak stai la pc incontinu faci si 99) | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 9:02 am | |
| eu votez nu pt ca daka se pun bonusurile mari toti o sa ni se dea mura in gura...eu sunt pe mt asta de cand s-a deschis si la inceput mi-a placut ca erau toate alea mari... da serveru se reseta din lunan luna ca era prea mult ...era 80 int la speciale...si 100% pe orice rasa..1 sapt a fost si lv 120 da nu a putut duce...asa ca mai bine e asa pe setati lasatii in pace ca si voi aveti seturi... si degeaba ziceti nu ca e imposibil ...pana si io am 1 miniset pt war cu strong against sami testez dmgurile ASA CA RASPUNSUL MEU E NU! | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
VyLyFiRsT Membru Elite
Data de inscriere : 11/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Da
| |
| |
StreetSura Membru
Data de inscriere : 23/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Into Heaven
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mar Ian 11, 2011 10:37 pm | |
| vyly si tu vrei sa zici ca iti plac bonusurile astea...da inainte ai facut un topic in care ziceai ca te lasi ca nu le ai cu bonusatu si te rup toti.... nu vreau sa ma cert ...da asta am vazut eo... | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mier Ian 12, 2011 5:55 am | |
| Nu noi hotaram dk vrem sa fie la loc cum era..doa' Angel.
T.c | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Mier Ian 12, 2011 6:04 am | |
| - p3psylemon a scris:
- Nu noi hotaram dk vrem sa fie la loc cum era..doa' Angel.
T.c Auzi pepsy ai cam mult tupeu am fact topicul asta sa vad fiecare cum vrea(nijte pareri), nam zis nici dekum ca vreau sa se faca bonusurile cum erau! Si dc ai inchis topicu cai nu e inutil si e la discuti libere deci nai nici un motiv sal inchizi!
Topic redeschis!
| |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Joi Ian 13, 2011 4:52 am | |
| - †Đαякуƒυηηку† a scris:
- p3psylemon a scris:
- Nu noi hotaram dk vrem sa fie la loc cum era..doa' Angel.
T.c
Auzi pepsy ai cam mult tupeu am fact topicul asta sa vad fiecare cum vrea(nijte pareri), nam zis nici dekum ca vreau sa se faca bonusurile cum erau! Si dc ai inchis topicu cai nu e inutil si e la discuti libere deci nai nici un motiv sal inchizi!
Topic redeschis!
In primul rand Angel a spus destul de clar ca bonusurile raman asa cum sunt!Nu inteleg dc faci sondaj daca tu faci topicul doar sa vezi ce vor ceilalti!
Din cate vad esti Helper daca un Moderator a considerat ca acest topic este INUTL(deoarece decizia pe care Angel a luato in ceea ce privesc bonusurile nu se va schimba)mai ales ca astfel de topicuri au mai existat,tu ai decis ca dupa ce mod pepsy a inchis topicul sa il redeschizi dupa care il faci si tupeist!
UN HELPER NU ARE DREPTUL SA TREACA PESTE DECIZIA LUAT DE UN MODERATOR SAU ORICE ALT MEMBRU AL STAFULUI CU O FUNCTIE MAI MARE CA A LUI MAI ALES IN CAZURILE IN CARE TOPICUL ESTE INUTIL! Topicul va ramane inchis! | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? Joi Ian 13, 2011 3:13 pm | |
| Bonusurile asa raman deocamdata ...cand se va pune pe root o sa vedem ce si cum va fii... Si tu †Đαякуƒυηηку† nu esti la tine in gradina sa decizi tu ce topic ramane sau nu .. pepsy o procedat corect asa ca nu fa tu legea aici ca habar nu ai ce faci .. ai primit un Warn ... TC si asa ramane !!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Var place sa se revina la bonusurile mari? | |
| |
|
| |
| Var place sa se revina la bonusurile mari? | |
|