ιυℓιαηмαη Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 29 Localizare : pe scaun...:D
| Subiect: RAspundetimi va rog Sam Ian 08, 2011 4:41 am | |
| mai demult cand jjucam pemetin2 ro( scuze daca fac reclama) am avut un fms+0 cu pm30% pc15% si alt bonusuri si mio spus unu ca il cumpara el Asa o spus ca sal arun pe jos cat el e la departare sa vada daca nu cumva e facut cu hack cica (era warrior ala care mio spus asta) si zis si facut asa in 2 sec nu stiu cum el mi lea luat de pe jos fara sa se miste din loc si eram inafara orasului deci naveam lag deloc va rog datimi un raspuns | |
|
ArowStrK Membru Elite
Data de inscriere : 17/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Medgidia Comentarii : Timpul va vindeca toate ranile si va sterge amintirile..
| Subiect: Re: RAspundetimi va rog Sam Ian 08, 2011 7:02 am | |
| o fi fost vreun nou tip de hack sau un ninja camuflat langa tn | |
|
ιυℓιαηмαη Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 29 Localizare : pe scaun...:D
| Subiect: Re: RAspundetimi va rog Sam Ian 08, 2011 9:05 am | |
| te pot asigura ca nu era nici un ninja langa mine ca doar ma uitam pe min harta | |
|
ArowStrK Membru Elite
Data de inscriere : 17/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Medgidia Comentarii : Timpul va vindeca toate ranile si va sterge amintirile..
| Subiect: Re: RAspundetimi va rog Sam Ian 08, 2011 9:58 am | |
| Atunci vreun hack sau bug.... | |
|
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: RAspundetimi va rog Mar Ian 18, 2011 4:19 pm | |
| Nu te lua dupa nimeni ca incearca sa iti fure arma ... Te minte ca iti multiplici arma sau o faci +9 dar tu defapt o arunci pe jos si el o fura... NU EXISTA NICI UN MOD DE A MULTIPLICA O ARMA SAU SA O FACI +9 CU NICI O SMECHERIE........ O FACI DECAT LA FIERAR SAU CU BLESS...(sau o cumperi de la GA) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RAspundetimi va rog | |
| |
|