Subiect: sAAb are o prob... :) Angel citeste.. :) Mier Ian 05, 2011 10:51 am
Angel... Scriu din partea lui sAAb. Mi`a zis sa`ti spun k are o problema cu windows`ul si nu poate intra saptamana aceasta... a spus k va reveni kt se poate de repede... Te`a rugat sa nu ii scoti functia de moderator.
kNox Membru
Data de inscriere : 03/07/2010 Varsta : 28 Localizare : PeScaun
Subiect: Re: sAAb are o prob... :) Angel citeste.. :) Mier Ian 05, 2011 11:21 am
Angel scriu din partea lui sAAb mi-a zis sa iti zic ca nu poate intra saptamana aceasta pe forum , nu ii merge nici un browser , are probleme cu windowsul , zii ca revin cat pot de repede.
Me 2 ....
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
Subiect: Re: sAAb are o prob... :) Angel citeste.. :) Mier Ian 05, 2011 1:33 pm
puteati sa ii dati pm
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
Subiect: Re: sAAb are o prob... :) Angel citeste.. :) Joi Ian 06, 2011 3:15 am
Criss, Angel nu poate raspunde la toate mesajele el cand intra pe forum,chat are treaba eu zic ca asta e cea mai buna modalitate
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
Subiect: Re: sAAb are o prob... :) Angel citeste.. :) Joi Ian 06, 2011 8:23 am
In aceeasi chestie a fost si Friend ... Nu la scos ... Si nu era nevoie ... Daca va zis,dati PM T.C.
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
Subiect: Re: sAAb are o prob... :) Angel citeste.. :) Joi Ian 06, 2011 9:09 am
™ஜ۩۞۩ஜ๔คгкภเﻮђtஜ۩۞۩ஜ a scris:
In aceeasi chestie a fost si Friend ... Nu la scos ... Si nu era nevoie ... Daca va zis,dati PM T.C.
Pentru cunostinta ta eu lam anuntat pe [GA]ardeash inainte de a pleca in vacanta!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: sAAb are o prob... :) Angel citeste.. :)