| Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! | |
|
+6ArowStrK Crimminal.GiRl(larysa) Amethist XxXAdytzaXxX ♫JυѕтOνєя™♫ GodFather♥ 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mar Ian 04, 2011 2:58 am | |
| Am facut si eu o iluzie optica pt arrow din pacate nu va puteti da seama de ea decat daca aveti ochelari 3D!!! Sper sa va placa imaginea daca nu o puteti vedea cu ochelari.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mar Ian 04, 2011 3:00 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mar Ian 04, 2011 3:00 am | |
| - ๑۩ﺴ۩๑†OשєгDєคtђ†๑۩ﺴ۩๑ a scris:
- LOOOL cat de smeker!!!
ms | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
Crimminal.GiRl(larysa) Membru
Data de inscriere : 02/01/2011 Localizare : Prin luume:X
| |
| |
ArowStrK Membru Elite
Data de inscriere : 17/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Medgidia Comentarii : Timpul va vindeca toate ranile si va sterge amintirile..
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mar Ian 04, 2011 4:42 am | |
| thx bro e frumoasa iluzia | |
|
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mar Ian 04, 2011 2:15 pm | |
| - †Ǥ๏๔Ŧคtђєг† a scris:
- ¢ℓυмѕуℓσℓℓιρσρ a scris:
- Foarte frumos!Bv
Dami un pm pe chat sa imi spui si mie cum ai facut iluzia 3D ms o sa iti dau da nici eu nu mai stiu prea bine am dat din nimereala:)) God fa si mie una dak vrei si poti dar cu poza asta cu evanescence si pune-o in iluzie cu aia mov pe care mi-ai facut-o...si scrie pe ea "ByOver"!....sau dak nu poti cum am zis eu poti sa o faci cum vrei uh;)! Si inca odata foarte frumoasa poza! | |
|
| |
doareu Membru
Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mar Ian 04, 2011 11:51 pm | |
| Bine este frumoasa da puteai sa o complici :-??ma rog este bine si asa,dar te rog schimba textul ala crezi ca se potriveste rosul cu albastru? si fontul...penibil Mai bine o lasai fara text GJ pentru munca depusa | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mier Ian 05, 2011 12:18 am | |
| | |
|
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mier Ian 05, 2011 2:24 am | |
| Super cooooooooooolll bro :shocked: | |
|
| |
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ Membru
Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 31 Localizare : oriunde vreti voi sa fiu
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! Mier Ian 05, 2011 7:19 am | |
| cool!... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! | |
| |
|
| |
| Am facut o imagine(un fel de iluzie optica)pt ArowStrK! | |
|