Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasajoculetz by chitarutza EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

joculetz by chitarutza

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
chitarutza
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/11/2010

joculetz by chitarutza Empty
MesajSubiect: joculetz by chitarutza   joculetz by chitarutza Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 3:36 am

sa va zic cum functioneaza deci trebuie sa alegeti un cuvant ori ce cuvant vreti voi si sal dezmembrati adica sa separati literele intre ele si alegeti o litera care va placut si formati un cuvant care sa inceapa cu litera dorita de ex : avion - a v i o n -vant si apoi urmatorul trebuie sa dezmembreze cuvantul tau si sa faca un cuvant care incepe cu o litera din cuvantul dezmembrat si tot si apoi urmatorul si tot asa...

sa vedem la ce se ajunge Smile

sai dam drumul eu primul : chitara - c h i t a r a - cana

GO!

sper sa va plaka joculetzul Wink
Sus In jos
ReLeSs
Membru
Membru
ReLeSs

Data de inscriere : 26/11/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: joculetz by chitarutza   joculetz by chitarutza Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 3:45 am

n-naspa
Sus In jos
chitarutza
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: joculetz by chitarutza   joculetz by chitarutza Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 3:47 am

ms de incurajare dar terog daca tot nu vr sa participi poti macar sa nu te mai bagi? Smile HAI SA CONTINUAM JOCUL
Sus In jos
ReLeSs
Membru
Membru
ReLeSs

MesajSubiect: Re: joculetz by chitarutza   joculetz by chitarutza Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 3:51 am

chitarutza a scris:
ms de incurajare dar terog daca tot nu vr sa participi poti macar sa nu te mai bagi? Smile HAI SA CONTINUAM JOCUL

Poi eu ce am fk nu am continuat jocul ?Smile) am zis un cuvant cu n ca ala mi`a plk si am ales naspa ce e asa de rau in asta... mda uite aleg tot cu n poftim un alt cuvnat neatentie
Sus In jos
chitarutza
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: joculetz by chitarutza   joculetz by chitarutza Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 3:54 am

VA ZIC LA TOTI ULTIMA OARA CUM FUNCTIONEAZA EX : mar-m a r - masina si apoi urmatorul trebuie sa faca asa : nasina - m a s i n a -suc citeste cu atentie

mai incep odata

stilou-s t i l o u - sticla apoi desparteti in litere sticla si faceti ca mine!!!!
Sus In jos
ReLeSs
Membru
Membru
ReLeSs

MesajSubiect: Re: joculetz by chitarutza   joculetz by chitarutza Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 3:58 am

sticla - s t i c l a ....
scortisoara-s c o r t i s o a r a
Acelasi lucru am fk si eu dekat ca nu am mai despartit...mda
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: joculetz by chitarutza   joculetz by chitarutza Icon_minitime

Sus In jos

joculetz by chitarutza
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare