| Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! | |
|
+7♫JυѕтOνєя™♫ †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn ♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ sMiLeY! ;x αℓєχ ;x Tavi No.1Fear 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 12:21 am | |
| Serban Huidu (sunt un mare fan) e in austria si la olimpiada deacolo din austria olipiada de schii ... Acolo Serban a fost si el la schi. A ajuns intro padure si sa lovit intrun copac.Acum e in coma
TRAIASCA SERBAN HUIDU!! | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 12:24 am | |
| Si eu am vazut.
Si eu sper sa supravietuiasca app daca nul cunoasteti e cel de la cronica carcotasilor pe Prima TV. | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 12:26 am | |
| | |
|
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 12:31 am | |
| | |
|
| |
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ Membru
Data de inscriere : 16/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe chat:>:>
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 12:40 am | |
| | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 12:51 am | |
| imi pare f rau... sper sa se faca bn ca doar de la el am inceput cu sucurile )) | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 12:52 am | |
| Ascultati Kiss FM pe : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Fanii stiu de ce ! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 1:13 am | |
| Traiasca traiasca akm......da cne facea mishto de toata lumea?nu el?akm Dumnezeu i-a aratat! ))) Si eu sper sa se faca bine...! | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| |
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 1:52 am | |
| - DarKnighTCataclysm a scris:
- Serban Huidu (sunt un mare fan) e in austria si la olimpiada deacolo din austria olipiada de schii ... Acolo Serban a fost si el la schi. A ajuns intro padure si sa lovit intrun copac.Acum e in coma
TRAIASCA SERBAN HUIDU!! 1.Invata sa scrii romaneste. 2.Nu era la olimpiada , ci era in concediu la schi in austria. 3.Da doamne sa nu moara ! | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Joi Dec 30, 2010 4:58 pm | |
| Cei care vor sa ii lase un mesaj de incurajare lui si familiei .. sa o faca pe blogu personal [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau la.. e`mail [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Respect pt un om ca el ... | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Vin Dec 31, 2010 11:27 pm | |
| Stire noua:Vesti bune!:Serban Huidu sia revenit din coma! Asteptam si alte vesti! | |
|
| |
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Sam Ian 01, 2011 3:41 am | |
| Am vazut este un om puternic si va supravietui! | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! Sam Ian 01, 2011 7:45 am | |
| Vesti si mai bune!Au anuntat a iesit din coma si maine vb!Are noroc ca frateso si sotia ! Il asteptam la cronicutza si kiss fm Gata sia revenit si inchidem subiectul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! | |
| |
|
| |
| Traiasca Serban Huidu !!!! Sa nu moara :( ! | |
|