| Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! | |
|
+6sAAb ReLeSs .Úniqúe ♫JυѕтOνєя™♫ AntiNoob No.1Fear 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Mier Dec 29, 2010 10:38 pm | |
| | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Mier Dec 29, 2010 10:46 pm | |
| Frate..pt ce te lasi? Si eu am o perioada cam slaba..(mi-am stricat toate bonusurile..shh ) Te ajut eu sa le faci Cum te cheama in joc? :S | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 12:28 am | |
| Regat red ... Nume: CoCaColaZeRo Eu pana acuma ma chinuiam sa primesc mod si helper ( din pacate degeaba ma chinui sa primesc macar helper Numai am inima dragon,dexon,battle,poison (((( le-am dat pe iteme siau umblat asa .... si vreau sa le am inapoi ... macar oricum nu pot sa bat pe nimeni doar pe din...k stie Lore care joaca .... eu acolo sunt bun Eu doar vreau cont pe ro pt ca de revelion sa sparg metine .. Si mam suparat din cauza unui fraier de coleg ( si mai e si prieten :O:O ce prieten) mia sters contu muncit aiurea de pe RO lv 48 il dadusem la alt coleg(mama sa vada ce fac cu el la scoala :@ ) Si deaia caut ca disperatu cont da nu gasesc O sa mai revin cu un nume nou pe RO,forum(aci),chat,joc! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 1:15 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 1:16 am | |
| Eh si eu vruiam sa ma las din cauza unor bonusuri =)) da am stat 5 zile la ele si nimeni nu mai ma bate pana acuma (^_^) | |
|
| |
ReLeSs Membru
Data de inscriere : 26/11/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 1:36 am | |
| Drum bun cale batuta:)) :-H si AntiNoob u esti mereu slab =)) | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 1:46 am | |
| - .ѕυρєяяєρтιℓα a scris:
- Eh si eu vruiam sa ma las din cauza unor bonusuri =)) da am stat 5 zile la ele si nimeni nu mai ma bate pana acuma (^_^)
Acum ma oftic la greu pe copilu ala kopac ... mia sters contul lv 48 :O sami bag .... si ... in el de copil caramida nushtie metin se milogeste sai dam conturi mari :O se vede ... app mam ofticat din cauza roll back server ba am stat 3 zile de la 4:00 pana la 9:00 sa fac set de war 3 zile la rand se facu roll back .... si duse au fost scutu si coifu alea de abea au iesit numai alea Inca cumpar cont lv 40+ razboinic pe RO ! Mai e valabil oferta pana pe 2 ianuarie dimineata la 10:00 | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 6:49 am | |
| | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 7:02 am | |
| | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 7:09 am | |
| bafta plagiatorule | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 7:19 am | |
| Obsesion , atentie cu jignirile ,ai warn3 .. nu ma refer la plagiator dar ai grija pe viitor ! | |
|
| |
ιυℓιαηмαη Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 29 Localizare : pe scaun...:D
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 7:47 am | |
| auzi am eu cont pe ro warrior de 46 cal lev 15 iteme bune si 1kk doar dn pacate | |
|
| |
Reapper Membru
Data de inscriere : 08/11/2010 Localizare : SUb Masina
| Subiect: pa Joi Dec 30, 2010 7:57 am | |
| | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 9:50 am | |
| - ιυℓιαηмαη a scris:
- auzi am eu cont pe ro warrior de 46 cal lev 15 iteme bune si 1kk doar dn pacate
Vati gasit cand sa postati cu contul Am dat mai multe iteme dar daca vrei posteaza aci imagini cu contul ! Sau la negotz | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! Joi Dec 30, 2010 11:42 pm | |
| - sAAb a scris:
- Obsesion , atentie cu jignirile ,ai warn3 .. nu ma refer la plagiator dar ai grija pe viitor !
e deja cu rosu numai incap warnu-rile ) .... nu prea inteleg la ce warnrui da in fine )) ma mira ca PoPoNeTz na luat warn la cat a injurat si el si jignit )... eos parca suspect )) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! | |
| |
|
| |
| Ma las de Speed ... App adica nu o sa mai fiu bun :( cand revin! | |
|