| Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) | |
|
+9Suspektu sAAb sMiLeY! ;x Amethist XxXAdytzaXxX αℓєχ ;x DejaVu xD ReLeSs DarkyFunnky 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 6:57 am | |
| De gajka ) | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 6:59 am | |
| de basca:)))))))esti de treaba | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 6:59 am | |
| - εïз_เภﻮєгครђςย๒๏๓๒๏ภєlє_ε a scris:
- De gajka )
criminala =))))))) glm de gask | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:00 am | |
| loool dami mie asa spune titlu stiti sa cititi cine a scris mai sus? arogant:))))))))) | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:02 am | |
| - AlexWarriorR a scris:
- DRAGUZA si din cate am vazut glumetza
3,2,1..si suntem in direct! Bine ati revenit la PepsyTv!!!Stire de ultima ora:O Se pare ca s'a mai descoperit inca o dovata ca specimenul XxXAdytzaXxX este lezby si in acelasi timp si travestit :O .Suspektu ai legatura | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:05 am | |
| Nushtu:)))))))prietenoasa | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:05 am | |
- AlexWarriorR a scris:
- DRAGUZA si din cate am vazut glumetza
3,2,1..si suntem in direct! Bine ati revenit la PepsyTv!!!Stire de ultima ora:O Se pare ca s'a mai descoperit inca o dovata ca specimenul XxXAdytzaXxX este lezby si in acelasi timp si travestit :O .Suspektu ai legatura mersi deci mai nou am descoperit k cneva (nuj cne ) are o poza q ady (fata lesby=)) ) o sa incercam sa o furam sh kt mai repede punem informatiile pe PepsyTv anitza iti dau legatura pana gasesk poza | |
|
| |
Alexutzu88 Membru Elite
Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanteazn:X:X:X
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:06 am | |
| de treaba
ce discuti aveti voi akl la PepsyTv? | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:07 am | |
| loool:@:@ai un caracter nashpa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0de treaba ba da uh nu vezi cine posteaza deasupra ta sau te faci ca nu vezi? | |
|
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:07 am | |
| Multumesc Suspectule .Se pare ca specimenul Pysoiuu' il are ruda pe Michael Jackson :O .Sa fie o fosila , un extraterestru sau un travestit inrudit cu ady? :O Ramaneti aproape la PepsyTV!! | |
|
| |
Alexutzu88 Membru Elite
Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanteazn:X:X:X
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:08 am | |
| u esti de gasca:))
da vad ca nus chior si + ma inteleg bne cu el=)) | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:11 am | |
- Multumesc Suspectule .Se pare ca specimenul Pysoiuu' il are ruda pe Michael Jackson :O .Sa fie o fosila , un extraterestru sau un travestit inrudit cu ady? :O Ramaneti aproape la PepsyTV!!
STIRI DE ULTIMA ORA!!!!!!! Poza lui XxXAdytzaXxX (fata) a fost in sf gasita! deci punetiva telecomenzile jos si uitati! [Recomand celor slabi de inima sa nu se uite... vor face infart] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Daca nu ati facut infart inseamna ca puteti continua sa va uitati! | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:13 am | |
| | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:14 am | |
| | |
|
| |
αℓєχωαяяισя Membru
Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 32 Localizare : constanta
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:16 am | |
| poza lu suspektu ii dau nota 10+++ cu felicitari la mis uratienia 2010 si numele acelei gastigatoare este numele gastigatoreai este : XxXAdytzaXxX FELICITARI | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:24 am | |
| - ObsessionDoll a scris:
- §µ§ρξk†ù a scris:
- εïз_เภﻮєгครђςย๒๏๓๒๏ภєlє_ε a scris:
- Multumesc Suspectule .Se pare ca specimenul Pysoiuu' il are ruda pe Michael Jackson :O .Sa fie o fosila , un extraterestru sau un travestit inrudit cu ady? :O Ramaneti aproape la PepsyTV!!
STIRI DE ULTIMA ORA!!!!!!! Poza lui XxXAdytzaXxX (fata) a fost in sf gasita! deci punetiva telecomenzile jos si uitati! [Recomand celor slabi de inima sa nu se uite... vor face infart]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Daca nu ati facut infart inseamna ca puteti continua sa va uitati!
De treaba !..
Ala nu e Ady ;o !.. =)) ms> < tine si q mn cnv:$.... AlexWarriorR=d trb.. anitza:) no` mai da in diverse:) zine`o in fata ca uh esti aia:-" =))))
Ultima editare efectuata de catre XxXAdytzaXxX in Mier Dec 29, 2010 7:26 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:25 am | |
| | |
|
| |
αℓєχωαяяισя Membru
Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 32 Localizare : constanta
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) Mier Dec 29, 2010 7:28 am | |
| suspektu de treaba si n0ta 1o pt amuzament" ))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) | |
| |
|
| |
| Un jokuletz adik nu hiar jokuletz :)) | |
|