| DOAR OLEACA | |
|
+9Fanta Suspektu GodFather♥ αℓєχ ;x Mirrons XxXAdytzaXxX sMiLeY! ;x Amethist chitarutza 13 participanți |
DUPA VOI CARE AR MERITA SA FIE GM PE SPEED? | pepsy3lemon | | 13% | [ 2 ] | Mylar | | 0% | [ 0 ] | PysyAngel | | 6% | [ 1 ] | Ciciorita | | 0% | [ 0 ] | DeYzY | | 0% | [ 0 ] | TmWarrior | | 0% | [ 0 ] | Lazlo | | 0% | [ 0 ] | BzOKe | | 0% | [ 0 ] | CHEAR EU | | 13% | [ 2 ] | ALTU CARE NU E TRECUT PE LISTA | | 68% | [ 11 ] |
| Total voturi : 16 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
chitarutza Membru
Data de inscriere : 12/11/2010
| Subiect: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 4:14 am | |
| dupa voi care ar merita sa fie GM pe speed? (eu nu ma pun pe lista) | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 4:18 am | |
| Pe mine m'ai uitat | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 4:20 am | |
| | |
|
| |
Mirrons Membru
Data de inscriere : 28/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Sibiux :X
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 4:22 am | |
| frate stai putin , nu se alege asa dupa cum vor playeri acel GM trebuie sa aiva o anumita experienta sa nu deaia ban aiurea sa stie de ce este GM pe acel server si oricum nu stiu daca ai vazut regulile indeplinite pentru a fii GM pe acest server,Bafta. Sarbatori Fericite! | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 4:25 am | |
| DAR AM ZIS IO CUMVA CA FAC ASTA CA SA VEDEM CINE O SA FIE CU ADEVARAT GM???????????????? ZAU ASA NU PITEM SA FACEM UN TOPIC FARA CA MACAR 1 DATA SA ZICA TIPIC INUTIL? HAI VA ROG IO SAL CONTINUAM NU FAC ASTA CA SA FIE CU ADEVARAT DOAR CINE CREDETI VOI | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 5:20 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 5:22 am | |
| - αℓєχ ;x a scris:
- Pe mine dc nu m`ai pus?
topicu asta e facut aiurea....sunt altii mult mai experimentati nu are rost sa pui 2 de kre na auzit nimeni.....(nu zic ca na auzit nimeni de cei trecuti pe lista) | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 5:38 am | |
| lol c topik in + ai uitat juktori buni kre merita sa fie gm cer TC | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mar Dec 28, 2010 7:50 am | |
| bine mah dati T.C odata ca mam saturat nu mai fac topikuri in viata mea sunteti un pericol sunteti ca nuiste gardieni nu lasati omu sa se sfatuiasca sa se distreze dati T.C am vrut si io sa fac un topik | |
|
| |
Fanta Membru
Data de inscriere : 18/12/2010 Localizare : Acolo Undeva...
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mier Dec 29, 2010 5:07 am | |
| 1.Nu cred ca decidem noi asa ceva 2.Daca esti GM nu te mai joci cu adevarat pe sv 3.Topic inutil 4.Nu votez pe nimeni | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mier Dec 29, 2010 8:30 am | |
| 1.nu am zis ca fac topiku ca sa vedem cine o sa fie GM + ca se afla da Discutii Libere + ca chear daca toata lumea ar vota pe cineva nu asa se iau decizile 2.daca nu ai chef sa participi nu mai scrie pentru a face mesaje 3.nu imi pasa daca votezi sau nu 4.nu am nevoie de tine ca sa ma simt mai bn | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Mier Dec 29, 2010 8:47 am | |
| 1.Gm-ul nu se alege dupa parerea playerilor ci dupa experienta si dupa decizia lui ga!
2.Is multi alti playeri experimentati care nu apar pe lista...!
3.Niciunul sau doar cativa de acolo merita asa ceva! | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Joi Dec 30, 2010 1:59 am | |
| mai oamenilor incep sa ma enervez foarte tare voi nici macar nu cititi ce au scris toti dealungul topikului NU AM FACUT TOPIKUL CA SA VEDEM CINE CHIAR O SA FIE GM LAM FACUT DOAR ASA DE DISTRACTIE INTELEGETI SI CITITI TOT ! | |
|
| |
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: shhhhh Joi Dec 30, 2010 2:42 am | |
| man no lua in nume de rau:P dar tie sincer daca afly ca ex va fii :-? pepsy gm din alegerile astea care le faci tu.. te amuza cu ceva? sau te distreaza cu ceva? ) mare branza ar avea sanse la gm ihuu:)) Frate fiti mai in toate mintile si nu mai faceti astfel de topikuri Inteleg ca lai facut pt distractie dar daca intradevar vroiai sa te distrezi puteai sa pui care credeti ca e mai X sau ceva in care va iesi vot si va fi distractiv nu umor negru dasta.... | |
|
| |
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: shhhhh Joi Dec 30, 2010 2:42 am | |
| man no lua in nume de rau:P dar tie sincer daca afly ca ex va fii :-? pepsy gm din alegerile astea care le faci tu.. te amuza cu ceva? sau te distreaza cu ceva? ) mare branza ar avea sanse la gm ihuu:)) Frate fiti mai in toate mintile si nu mai faceti astfel de topikuri Inteleg ca lai facut pt distractie dar daca intradevar vroiai sa te distrezi puteai sa pui care credeti ca e mai X sau ceva in care va iesi vot si va fi distractiv nu umor negru dasta.... | |
|
| |
chitarutza Membru
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Joi Dec 30, 2010 3:26 am | |
| bine ma daca asa sunteti daca se poate stergeti mesajul ca sa poate urmatorul sa sil stearga si tot asa ca sa pot sterge io mesaju
daca atat de mult va dereanjeaza | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Joi Dec 30, 2010 6:44 am | |
| T.C. facut inutil , si tu chitarutza ,warn 1 azi toata ziua mi-ai facut nervi cu topicurile tale facute aiurea | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: DOAR OLEACA Joi Dec 30, 2010 4:47 pm | |
| Asta noi decidem nu tu cu topicurile tale inutile ..Gm nu se ia moca in primul rand si trebuie sa fi si capapil pt asa ceva.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DOAR OLEACA | |
| |
|
| |
| DOAR OLEACA | |
|