Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasadau cont aici pe cont pe ro EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

dau cont aici pe cont pe ro

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BuceagaXxX
Membru
Membru

Data de inscriere : 20/11/2010

dau cont aici pe cont pe ro Empty
MesajSubiect: dau cont aici pe cont pe ro   dau cont aici pe cont pe ro Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 1:57 am

Dau cont aici pe cont pe ro.Pe cont sunt 4 caracter:War mental momentan lvl94, war corp lvl86,ninja lame lvl75 si un sura de 42.Pe contul de 94 am otel de war legendar,secera uitari,sensei,elias,battle+9,calugar de lvl1 de war+9, armura de war de 54+9,partiza+9,semi-om+9,grudge.Mai am cutite de 75,arc de 75,2 arcuri de 65 care se fac epice+9 si mai multe iteme normale otele,arcuri roz.Contul pe ro sa fie lvl61+ Razz Razz Razz
Sus In jos
Zoo[M]
Membru Elite
Membru Elite
Zoo[M]

Data de inscriere : 17/07/2010
Localizare : Ch1 Regat Blue ;x

MesajSubiect: Re: dau cont aici pe cont pe ro   dau cont aici pe cont pe ro Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 1:58 am

ce vrei pe calugar , ...nu am cont pe ro Sad
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
Membru Elite
Membru Elite
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn

Data de inscriere : 22/11/2010
Varsta : 33
Localizare : la WC

MesajSubiect: Re: dau cont aici pe cont pe ro   dau cont aici pe cont pe ro Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 2:19 am

te intrz vreun cont din acelea ? de 45 sau 75? daca da, sper sa nu ai chef de glume dinastea, ca si la mn in regat tot la fel incearca Wink nu ma fa sa dau si exemple ca-s un sfert din regat care vroiau sa ma minta
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro/
BuceagaXxX
Membru
Membru

Data de inscriere : 20/11/2010

MesajSubiect: Re: dau cont aici pe cont pe ro   dau cont aici pe cont pe ro Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 4:17 am

Pe ce server st, eu as dori contu de75:D, au iteme pe ele. Si ZooM depinde de ce dai pe calugar.DK vrei imi dai pm in joc Buceaga regatu rosu
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: dau cont aici pe cont pe ro   dau cont aici pe cont pe ro Icon_minitime

Sus In jos

dau cont aici pe cont pe ro
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» DAU CONT PE TAURUS PE CONT AICI DESTUL DE BUN
» Dau cont aici
» Cont pe RO pt itm aici !
» Dau Cont aici pe Itm Ro
» Dau cont aici

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum