Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaGA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
LoVeYour
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/12/2010

GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D Empty
MesajSubiect: GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D   GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 3:12 am

Deci........dau descarcare dau pe al 3-lea client sal descarc...dau acolo download....in salvez.....si il lasa sa se ia......si pe la 20% asa se blocheaza nu se mai ia nici nu mai scade din secunde nik....si dupa 1 min 2...se inchide aia...dar in Pc imi apare salvat dar e numai 80mb....ce dreaq are..X(X(X(X(X(....te rog zi ce sa fac....sau lasami un site sal descarc alcumva(dupa torrent..cv...)...ms...astept raspuns cat mai rpd ca vreau sa joc si yo acest metin....
Sus In jos
Liviont
Membru
Membru

Data de inscriere : 04/06/2010

MesajSubiect: Re: GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D   GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 12:42 am

Nai memorie in PC si nu are loc sal descarce
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D   GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 9:25 am

Liviont a scris:
Nai memorie in PC si nu are loc sal descarce
Raspuns Primit!Topic Inchis!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D   GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D Icon_minitime

Sus In jos

GA UITATE CA NUSH CE SA FAC..RASPUNDE CAT MAI RPD..:D
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» nush...nush.....nush dastea :D
» nush...nush.....nush dastea :D
» wee..... nush asa nou :D
» Imi raspunde si mie cnv azi ??
» Nush de imi da error

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum