| GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! | |
|
+11TsZoPIx arhanghelun --->Munie<--- †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn DejaVu xD ♫JυѕтOνєя™♫ DarkyFunnky ιυℓιαηмαη Loo (HellDreamer) Tribal 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tribal Membru
Data de inscriere : 16/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! Mar Dec 28, 2010 2:18 am | |
| Si inka ceva ba dak tuzici ca ma cunosti asa bn si zicic a nu am prieteni si dinastea imi dai adressa ta de mes sau dami nijte detalii asa nuj pe unde stai dinastea ? Ba tu ma enervezi la maxim ba boule coptil limfatic auzi aici fraiere eo cand ies afara fraiere nu ma fak de ras prostu draq ca am baieti de baieti bitang prost ma disperi ten morti mati cine dumnezo esti tu ma puscatule cami bag **** in toata rasa mati de nob ca mai facut aici de tot crap de nervi dami am id tau bagati tu aici id meu don_manku !Sa vad de ce esti in stare ma boschetarule . Toata lumea e smekera in spatele pkului hai ma sa ne intalnim in realitate dak tot asa de smekere esti no ca asa mi so sculat mie **** sa ne intalnim hai dak esti smeker bagati id meu | |
|
| |
DejaVu xD Membru
Data de inscriere : 02/12/2010 Varsta : 28 Localizare : STR8
| Subiect: Re: GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! Mar Dec 28, 2010 2:41 am | |
| | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! Mar Dec 28, 2010 2:51 am | |
| wa ga ori dai bann ori macar TC deorece cap de pepene aici de fatza nu prea are prieteni si sio pus o poza cu el in botosei...wa izolatule daka vorbesti asa crezi ca ma sperii sau ceva?tu cand iesi afara,tiam mai zis,cade soarele de ras si app bag id tau de mess poate ne intalnim ...si vezi ca poate iti plesneste capu ala daka zici ca teai enervat PS: Ga Owner careva dati TC ca daka incep sa injur si io e vai de el | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Drobeta Turnu-Severin
| Subiect: Re: GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! Mar Dec 28, 2010 3:16 am | |
| mai luati ma o pauza de la jignirile astea | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| |
| |
Alexutzu88 Membru Elite
Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanteazn:X:X:X
| Subiect: Re: GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! Mar Dec 28, 2010 8:55 am | |
| Sunt foarte maturi Ma oamenilor la injuraturile astea aveti sigur 12 ani Si la ceati scris voi akl ati mai adaugat vre'o 2-3 ani de la voi;) | |
|
| |
ArowStrK Membru Elite
Data de inscriere : 17/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Medgidia Comentarii : Timpul va vindeca toate ranile si va sterge amintirile..
| Subiect: Re: GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! Mar Dec 28, 2010 8:57 am | |
| la ce sa ajuns de la o simpla cerere ptr P....
niko nu te pune in mintea lor...stii doar ca nu ai cu cne sa vb...
deably...nush ce ii doar pe ei cat stai u la pc....daca ar gandi si'ar da seama ca sunt spoturi unde poti sa cresti foarte usor | |
|
| |
ιυℓιαηмαη Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 29 Localizare : pe scaun...:D
| |
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! Mar Dec 28, 2010 9:12 am | |
| TsZoPiXxxx > < , ce faci hannny ? =]]] mai abuzeaza-ma cu niste pm-uri sa mai cheatuim si noi =)))) Glumesc.. ce mai faci ? mai da si tu un semn d viata.. ! T.C. , Voi deja va certati prea tare, si ala cu lvl 99 fa alt topic si scrie acolo! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| GA sau Owner va rogg plz p !!!!!!!!!! | |
|