Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasava rog ajutati-ma!!!! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

va rog ajutati-ma!!!!

In jos 
+2
Amethist
NinjaAssassin
6 participanți
AutorMesaj
NinjaAssassin
Membru
Membru

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

va rog ajutati-ma!!!! Empty
MesajSubiect: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 6:56 am

sall!!!cand downloadez metin2rospeed imi da o eroare la extractare cum ca ar fi corup Question dar doar mie imi da asa la celilalti prieteni nu le da...am incercat si sv 1 si 2 si 3 dar nu merge.Va rog daca ma puteti ajuta dati-mi si mie clientul deja extractat la server 2(intra mai rpd).....va rog frumos vreau si io sa ma joc!!!!!! Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 7:01 am

Trebuia sa postezi la nelamuri , instaleza dinou winrar asa mi`a facut si mie !.. Smile
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 11:14 am

NinjaAssassin a scris:
sall!!!cand downloadez metin2rospeed imi da o eroare la extractare cum ca ar fi corup Question dar doar mie imi da asa la celilalti prieteni nu le da...am incercat si sv 1 si 2 si 3 dar nu merge.Va rog daca ma puteti ajuta dati-mi si mie clientul deja extractat la server 2(intra mai rpd).....va rog frumos vreau si io sa ma joc!!!!!! Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral

cerei id ul de mess cuiva prin pm sa iti dea clientul pe mess sau arhiva lui..nici mie nu imi merge clientul nou si il folosesc pe ala vechi
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 11:39 am

Topic mutat la nelamuriri!

By Trib4l Wink
Sus In jos
NinjaAssassin
Membru
Membru

MesajSubiect: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitimeVin Dec 24, 2010 2:40 am

App am instalat iar winrar si tot imi da eroare l-am descarcat iar si tot la fel....nu folosesc clientul 3 pt ca intra greu scratch scratch
Sus In jos
NinjaAssassin
Membru
Membru

MesajSubiect: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitimeVin Dec 24, 2010 2:44 am

Era deja la "nelamuriri" in fine.Am luat clientul deja extractat pe stick dar cand intru in el imi iese....asa mi-a facut si la ro nu mergea instalarea si l-am luat pe stick(facea tot la fel)...l-am pus pe 3 CD-uri si a mers.Dar sa dau iar bani pe DC-uri ca sa joc?
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitimeVin Dec 24, 2010 3:06 am

dublu-post!
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitimeVin Dec 24, 2010 3:55 am

NinjaAssassin a scris:
Era deja la "nelamuriri" in fine.Am luat clientul deja extractat pe stick dar cand intru in el imi iese....asa mi-a facut si la ro nu mergea instalarea si l-am luat pe stick(facea tot la fel)...l-am pus pe 3 CD-uri si a mers.Dar sa dau iar bani pe DC-uri ca sa joc?

man... ce naiba faci uh? Neutral dak le pui p stick sau cd ii logik k nu merge! doar jocurile kre nus online merg Wink

cu winzip ai incercat sa scotzi?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: va rog ajutati-ma!!!!   va rog ajutati-ma!!!! Icon_minitime

Sus In jos

va rog ajutati-ma!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ajutati-ma