Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: va rog ajutati-ma!!!! Joi Dec 23, 2010 6:56 am
sall!!!cand downloadez metin2rospeed imi da o eroare la extractare cum ca ar fi corup dar doar mie imi da asa la celilalti prieteni nu le da...am incercat si sv 1 si 2 si 3 dar nu merge.Va rog daca ma puteti ajuta dati-mi si mie clientul deja extractat la server 2(intra mai rpd).....va rog frumos vreau si io sa ma joc!!!!!!
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
Subiect: Re: va rog ajutati-ma!!!! Joi Dec 23, 2010 7:01 am
Trebuia sa postezi la nelamuri , instaleza dinou winrar asa mi`a facut si mie !..
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
Subiect: Re: va rog ajutati-ma!!!! Joi Dec 23, 2010 11:14 am
NinjaAssassin a scris:
sall!!!cand downloadez metin2rospeed imi da o eroare la extractare cum ca ar fi corup dar doar mie imi da asa la celilalti prieteni nu le da...am incercat si sv 1 si 2 si 3 dar nu merge.Va rog daca ma puteti ajuta dati-mi si mie clientul deja extractat la server 2(intra mai rpd).....va rog frumos vreau si io sa ma joc!!!!!!
cerei id ul de mess cuiva prin pm sa iti dea clientul pe mess sau arhiva lui..nici mie nu imi merge clientul nou si il folosesc pe ala vechi
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
Subiect: Re: va rog ajutati-ma!!!! Joi Dec 23, 2010 11:39 am
Topic mutat la nelamuriri!
By Trib4l
NinjaAssassin Membru
Subiect: va rog ajutati-ma!!!! Vin Dec 24, 2010 2:40 am
App am instalat iar winrar si tot imi da eroare l-am descarcat iar si tot la fel....nu folosesc clientul 3 pt ca intra greu
NinjaAssassin Membru
Subiect: va rog ajutati-ma!!!! Vin Dec 24, 2010 2:44 am
Era deja la "nelamuriri" in fine.Am luat clientul deja extractat pe stick dar cand intru in el imi iese....asa mi-a facut si la ro nu mergea instalarea si l-am luat pe stick(facea tot la fel)...l-am pus pe 3 CD-uri si a mers.Dar sa dau iar bani pe DC-uri ca sa joc?
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
Subiect: Re: va rog ajutati-ma!!!! Vin Dec 24, 2010 3:06 am
dublu-post!
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
Subiect: Re: va rog ajutati-ma!!!! Vin Dec 24, 2010 3:55 am
NinjaAssassin a scris:
Era deja la "nelamuriri" in fine.Am luat clientul deja extractat pe stick dar cand intru in el imi iese....asa mi-a facut si la ro nu mergea instalarea si l-am luat pe stick(facea tot la fel)...l-am pus pe 3 CD-uri si a mers.Dar sa dau iar bani pe DC-uri ca sa joc?
man... ce naiba faci uh? dak le pui p stick sau cd ii logik k nu merge! doar jocurile kre nus online merg