DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Aratat-ti Avatarul Din Game :D Si dai o nota :D! Sam Dec 25, 2010 7:42 am | |
| Am mai schimbat cv la caracter: LvL:89 Si miam luat sirius ,dar park iau dmg mai mare cu tagliente ca pe tagliente am 30hh pe sirius 20hh(asha lam cumparat)...
| |
|
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Aratat-ti Avatarul Din Game :D Si dai o nota :D! Dum Dec 26, 2010 11:10 am | |
| - ๑۩۞۩๑☢✖☆๒lคςк๓คภ☆✖☢๑۩۞۩๑ a scris:
- Am mai schimbat cv la caracter:
LvL:89 Si miam luat sirius ,dar park iau dmg mai mare cu tagliente ca pe tagliente am 30hh pe sirius 20hh(asha lam cumparat)...
Normal ma ! App numai cumparati siriusuri destea ... app cine nare arme epice fara 30 hh nu stie mt2 ... damai sa le faca ! | |
|
DejaVu xD Membru
Data de inscriere : 02/12/2010 Varsta : 28 Localizare : STR8
| Subiect: Re: Aratat-ti Avatarul Din Game :D Si dai o nota :D! Dum Dec 26, 2010 12:52 pm | |
| nu am fkt poza dar va descriu car meu
Nume:DejaVu
Regat:Blue
Caracter: razboinic, corp
Arma:sirus+9
Cel mai mare DMG: 30k(varteju) | |
|
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Aratat-ti Avatarul Din Game :D Si dai o nota :D! Mar Dec 28, 2010 5:17 am | |
| Ok ... as veni si eu cu un character dar ... e inca in constructie ... vam zis ca ma fac ninja ... mam facut si acum mapuc de sura ) Deocamdata am : Regat: R3d Nume: CoCaColaZeRo Iteme (sura) : Tagliente 30hh , otel , nimfa , poison , etc ... numai stiu ca nam mai intrat deaseara si acum imi da eroare la server Breasla: T()pT3n(TopTen numele adevarat) ) Va mai astept ! PS:N-am apucat sa fac poze ... imi da eroare ( | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aratat-ti Avatarul Din Game :D Si dai o nota :D! | |
| |
|