Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasapropunere pentru liderii de bresle de pe galben EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

propunere pentru liderii de bresle de pe galben

In jos 
+11
OmbledoN
Suspektu
TsZoPIx
alexis01
Tribal
AntiNoob
.Úniqúe
GodFather♥
αℓєχ ;x
pepsyl3mon
BuBuX
15 participanți
AutorMesaj
BuBuX
Membru
Membru
BuBuX

Data de inscriere : 08/05/2010
Varsta : 31
Localizare : Brasov
Comentarii : Nu avem comentari fata de tine tineo tot asa;)

propunere pentru liderii de bresle de pe galben Empty
MesajSubiect: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 4:30 am

Datorita numarului mic de playeri de pe regatul galben,propun sa unim toate "breslele" si sa formam una mare...sau sa intrati in a noastra(ObsesioN)...sa putem sa ne comparam cu breslele mari din alte regate,si de ce nu sa le dominam...

Cine vrea sa ni se alature sa-mi dea PM in joc sau pe forum pe numele BuBuX

Multumesc! Wink
Sus In jos
http://hanndany.hi5.com
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 4:37 am

hmm..park am dat war cu voi BloodyAngels...erai doa' uh in breasla....app unitiva e mai bn ptr tot regatu:) si veti face o breasla minunata

P.S: Multa bfta cheers
Sus In jos
BuBuX
Membru
Membru
BuBuX

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 4:39 am

Merci:) sper ca si ceilalti sa intelega.....am mai incercat dar nu aveam cu cine sa vb...acu pe forum poate inteleg:)
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 5:08 am

Super idee BuBux..
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 5:49 am

mai bubule o sa mai intru si eu dar la faza cu unitu e cam greu k am incercat si eu si nu prea a iesit nik
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 7:06 am

BuBuX a scris:
Datorita numarului mic de playeri de pe regatul galben,propun sa unim toate "breslele" si sa formam una mare...sau sa intrati in a noastra(ObsesioN)...sa putem sa ne comparam cu breslele mari din alte regate,si de ce nu sa le dominam...

Cine vrea sa ni se alature sa-mi dea PM in joc sau pe forum pe numele BuBuX

Multumesc! Wink

BuBuX ma mut la galbenii pentru tine lol!
Sus In jos
BuBuX
Membru
Membru
BuBuX

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 7:43 am

:X:X:X:X:X:X:X hai:):X>Very Happy, te astept:D
Sus In jos
AntiNoob
Membru Elite
Membru Elite
AntiNoob

Data de inscriere : 02/12/2010

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeMar Dec 21, 2010 9:54 pm

Buna idee bubule..poate veti reusi si..sper sa apucam sa dam si noi un warr cu voi Smile
PureLove
Bft! cheers lol!
Sus In jos
Tribal
Membru
Membru
Tribal

Data de inscriere : 16/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeMier Dec 22, 2010 4:01 am

Frate stai sami pot face un cont si le aratam noi cine e breasla ObsesioN!!!! bounce bounce bounce
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru
alexis01

Data de inscriere : 20/11/2010
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 4:40 am

DeadlyStrike a scris:
Frate stai sami pot face un cont si le aratam noi cine e breasla ObsesioN!!!! bounce bounce bounce

Urasc mucosii ce vin pe forum si fac topicuri gen " m-am intors " ... " i'm back " >-O.O-< pfff ... daca iti faci tu cont ce ? o sa fie regatu mai bun ?... Nu iti zic eu.... SUcces la joc...
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 4:43 am

alexis01 a scris:
DeadlyStrike a scris:

Urasc mucosii ce vin pe forum si fac topicuri gen " m-am intors " ... " i'm back " >-O.O-< pfff ... daca iti faci tu cont ce ? o sa fie regatu mai bun ?... Nu iti zic eu.... SUcces la joc...

ia pune tu o poza cu tine daca il crezi pe el mucos
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
TsZoPIx
Membru Elite
Membru Elite
TsZoPIx

Data de inscriere : 09/05/2010
Localizare : Pe Marte [;;)]

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 7:36 am

Ia gata ....!!!
tp asta nu`i facut sa va certatzi voi ` CLAR?!!!!!
daca vrety sa va certatzi facetiva unu special scratch Rolling Eyes
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru
alexis01

Data de inscriere : 20/11/2010
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 4:20 pm

†๑۩۞۩๑ReaVeN๑۩۞۩๑† a scris:
alexis01 a scris:
DeadlyStrike a scris:

ia pune tu o poza cu tine daca il crezi pe el mucos

Pai daca aia e...? ce sa fac eu ?... :S ... m-am saturat de copii d'astia... Vrei poze cu mine ? da-mi idd-u tau de mess si-ti dau hi5...

PS: Ce nume ai in joc ?... Scriel corect... sa stiu cu cine am onoarea X_X
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeVin Dec 24, 2010 3:01 am

bubux... ideea ii buna... dar ai sa vezi ca multzi kre intra o sa zica k ishi fak o breasla mai buna sh tot asha... eu ash fi q ideea sa ramana asha dar sa intre in Obs playeri buni Razz dupe c breasla devine cea mai buna de la galbeni ( cred k e sau nuj) vor vrea sa vina multzi altzi sh o sa se mai rareasca breslele de la galbeni....
am aruncat sh io o idee Twisted Evil Twisted Evil Razz
Sus In jos
TsZoPIx
Membru Elite
Membru Elite
TsZoPIx

Data de inscriere : 09/05/2010
Localizare : Pe Marte [;;)]

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 1:22 am

Buna idee ..da daca nu ai cu cine `!?
cine sa intre in breasla copii de 12 ani=)))))))... adika..
kand zik asta ma refer la un copil anume... ca altfel nu`l pot numi:)))
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 5:46 am

sar putea face qm era inainte... asica sa faca duel q uh sau q bubux sau cu cineva bun din breasla sh dak ii ia makr juma sau mai mult poa sa intre... scratch scratch
Sus In jos
OmbledoN
Membru
Membru
OmbledoN

Data de inscriere : 16/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Cluj Napoca

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 1:54 am

Bn zice Tribal sa ne putem face conturi si sa le aratam cn e ObsesioN!!!!!!!!! santa

Daca propunerea lui BuBuX va fi acceptata eu chiar as vota sa fie chiar BuBuX Liderul acestei brezle de neinvins
Sus In jos
--->Munie<---
Membru
Membru
--->Munie<---

Data de inscriere : 04/12/2010
Localizare : Drobeta Turnu-Severin

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 12:48 pm

mununata ideiee Very Happy:D
Sus In jos
Reapper
Membru
Membru
Reapper

Data de inscriere : 08/11/2010
Localizare : SUb Masina

MesajSubiect: ..   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 12:54 pm

ce fata de zombie are deadlystrike.
Bubux foarte buna idea dar sa vedem daca ai cu cine sa o pui in practica.
Sus In jos
(HellDreamer)
Membru Elite
Membru Elite
(HellDreamer)

Data de inscriere : 18/12/2010
Localizare : Romania

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 1:23 pm

ohohoohho BuBuX ma bucur sa vad unul dintre veterani pacia:P nu cred ca ma mai tii mine...apropo buna ideea da ai incercat sa faci acelasi lucru si cand jucam io ultima data...Razz ... si mi se pare ca a stat breasla unita pt 2 zile

PS:Ma chema HellDreamer3 si eram cel mai tare ninja:P si toti ziceau cas setat cum de altfel fac si akum
Sus In jos
BuBuX
Membru
Membru
BuBuX

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 2:35 pm

HeIIDreamer a scris:
ohohoohho BuBuX ma bucur sa vad unul dintre veterani pacia:P nu cred ca ma mai tii mine...apropo buna ideea da ai incercat sa faci acelasi lucru si cand jucam io ultima data...Razz ... si mi se pare ca a stat breasla unita pt 2 zile

PS:Ma chema HellDreamer3 si eram cel mai tare ninja:P si toti ziceau cas setat cum de altfel fac si akum

2 zile:)))... scratch nu`ty amintesty bn ..
a fost mult mai mult timp
acum sa vedem daca avem cu cine:))...Ps sunt niko cheers
Sus In jos
(HellDreamer)
Membru Elite
Membru Elite
(HellDreamer)

Data de inscriere : 18/12/2010
Localizare : Romania

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 12:20 am

nunu Obssesionu tia rezistat da cand ai bagat toate celelalte bresle in el dupa 2 -3 zile s-or plictisit...da era demult prin iunie mi se pare
Sus In jos
DejaVu xD
Membru
Membru
DejaVu xD

Data de inscriere : 02/12/2010
Localizare : STR8

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 12:51 am

bv buna idee
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben   propunere pentru liderii de bresle de pe galben Icon_minitime

Sus In jos

propunere pentru liderii de bresle de pe galben
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: