| propunere pentru liderii de bresle de pe galben | |
|
+11OmbledoN Suspektu TsZoPIx alexis01 Tribal AntiNoob .Úniqúe GodFather♥ αℓєχ ;x pepsyl3mon BuBuX 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
BuBuX Membru
Data de inscriere : 08/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Brasov Comentarii : Nu avem comentari fata de tine tineo tot asa;)
| Subiect: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 19, 2010 4:30 am | |
| Datorita numarului mic de playeri de pe regatul galben,propun sa unim toate "breslele" si sa formam una mare...sau sa intrati in a noastra(ObsesioN)...sa putem sa ne comparam cu breslele mari din alte regate,si de ce nu sa le dominam... Cine vrea sa ni se alature sa-mi dea PM in joc sau pe forum pe numele BuBuX Multumesc! | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 19, 2010 4:37 am | |
| hmm..park am dat war cu voi BloodyAngels...erai doa' uh in breasla....app unitiva e mai bn ptr tot regatu:) si veti face o breasla minunata P.S: Multa bfta | |
|
| |
BuBuX Membru
Data de inscriere : 08/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Brasov Comentarii : Nu avem comentari fata de tine tineo tot asa;)
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 19, 2010 4:39 am | |
| Merci:) sper ca si ceilalti sa intelega.....am mai incercat dar nu aveam cu cine sa vb...acu pe forum poate inteleg:) | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 19, 2010 5:08 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 19, 2010 5:49 am | |
| mai bubule o sa mai intru si eu dar la faza cu unitu e cam greu k am incercat si eu si nu prea a iesit nik | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| |
| |
BuBuX Membru
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 19, 2010 7:43 am | |
| :X:X:X:X:X:X:X hai:):X> , te astept:D | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Mar Dec 21, 2010 9:54 pm | |
| Buna idee bubule..poate veti reusi si..sper sa apucam sa dam si noi un warr cu voi PureLove Bft! | |
|
| |
Tribal Membru
Data de inscriere : 16/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Mier Dec 22, 2010 4:01 am | |
| | |
|
| |
alexis01 Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Joi Dec 23, 2010 4:40 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Joi Dec 23, 2010 4:43 am | |
| | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Joi Dec 23, 2010 7:36 am | |
| Ia gata ....!!! tp asta nu`i facut sa va certatzi voi ` CLAR?!!!!! daca vrety sa va certatzi facetiva unu special | |
|
| |
alexis01 Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| |
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Vin Dec 24, 2010 3:01 am | |
| bubux... ideea ii buna... dar ai sa vezi ca multzi kre intra o sa zica k ishi fak o breasla mai buna sh tot asha... eu ash fi q ideea sa ramana asha dar sa intre in Obs playeri buni dupe c breasla devine cea mai buna de la galbeni ( cred k e sau nuj) vor vrea sa vina multzi altzi sh o sa se mai rareasca breslele de la galbeni.... am aruncat sh io o idee | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Sam Dec 25, 2010 1:22 am | |
| Buna idee ..da daca nu ai cu cine `!? cine sa intre in breasla copii de 12 ani=)))))))... adika.. kand zik asta ma refer la un copil anume... ca altfel nu`l pot numi:))) | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| |
| |
OmbledoN Membru
Data de inscriere : 16/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Cluj Napoca
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 26, 2010 1:54 am | |
| Bn zice Tribal sa ne putem face conturi si sa le aratam cn e ObsesioN!!!!!!!!! Daca propunerea lui BuBuX va fi acceptata eu chiar as vota sa fie chiar BuBuX Liderul acestei brezle de neinvins | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Drobeta Turnu-Severin
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 26, 2010 12:48 pm | |
| mununata ideiee :D | |
|
| |
Reapper Membru
Data de inscriere : 08/11/2010 Localizare : SUb Masina
| Subiect: .. Dum Dec 26, 2010 12:54 pm | |
| ce fata de zombie are deadlystrike. Bubux foarte buna idea dar sa vedem daca ai cu cine sa o pui in practica. | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 26, 2010 1:23 pm | |
| ohohoohho BuBuX ma bucur sa vad unul dintre veterani pacia:P nu cred ca ma mai tii mine...apropo buna ideea da ai incercat sa faci acelasi lucru si cand jucam io ultima data... ... si mi se pare ca a stat breasla unita pt 2 zile PS:Ma chema HellDreamer3 si eram cel mai tare ninja:P si toti ziceau cas setat cum de altfel fac si akum | |
|
| |
BuBuX Membru
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Dum Dec 26, 2010 2:35 pm | |
| - HeIIDreamer a scris:
- ohohoohho BuBuX ma bucur sa vad unul dintre veterani pacia:P nu cred ca ma mai tii mine...apropo buna ideea da ai incercat sa faci acelasi lucru si cand jucam io ultima data... ... si mi se pare ca a stat breasla unita pt 2 zile
PS:Ma chema HellDreamer3 si eram cel mai tare ninja:P si toti ziceau cas setat cum de altfel fac si akum 2 zile:)))... nu`ty amintesty bn .. a fost mult mai mult timp acum sa vedem daca avem cu cine:))...Ps sunt niko | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Lun Dec 27, 2010 12:20 am | |
| nunu Obssesionu tia rezistat da cand ai bagat toate celelalte bresle in el dupa 2 -3 zile s-or plictisit...da era demult prin iunie mi se pare | |
|
| |
DejaVu xD Membru
Data de inscriere : 02/12/2010 Varsta : 28 Localizare : STR8
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben Lun Dec 27, 2010 12:51 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: propunere pentru liderii de bresle de pe galben | |
| |
|
| |
| propunere pentru liderii de bresle de pe galben | |
|