Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaBye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Kingdoo
Membru
Membru
Kingdoo

Data de inscriere : 18/11/2010

Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye Empty
MesajSubiect: Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye   Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye Icon_minitimeVin Dec 10, 2010 12:28 am

Bye all ma las nu mai am ce sa fac aici uni injura si tot eu iau ban;)Bye
Sus In jos
Kingdoo
Membru
Membru
Kingdoo

Data de inscriere : 18/11/2010

MesajSubiect: Re: Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye   Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye Icon_minitimeVin Dec 10, 2010 1:09 am

Nu credeti a fst fratemiu la pc Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad si a scris aia si chiar a luat ban dar stiu motivu; Wink
Sus In jos
Sandraa
Membru
Membru
Sandraa

Data de inscriere : 09/12/2010

MesajSubiect: Re: Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye   Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye Icon_minitimeVin Dec 10, 2010 2:30 am

Meriti Warn1 ..Ai grija la dublu-post pe viitor;)
Sus In jos
DarkyFunnky
Helper
Helper
DarkyFunnky

Data de inscriere : 20/08/2010
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye   Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye Icon_minitimeVin Dec 10, 2010 5:13 am

Da deunde ai fact uh cv se vede ca nujti regulile drept dovada ai fact si dublu-post...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye   Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye Icon_minitime

Sus In jos

Bye all ma las unul injura eu ii zic sa nu mai injure tot eu am ban bye
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vreau si eu unul
» Banner pt speed
» BadBoy2 injura ! ! !
» Va rog sa va uitati ! Eu unul nu mai rezist !
» NUMI PL PE SV CA TOTA LUMEA INJURA DAK NU VREI SA FACI SCHIMB CO O ARMA CUM AR FI PLAYERUL Oxi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: