Kingdoo Membru
Data de inscriere : 18/11/2010
| Subiect: Cn vrea sa fiu mod cand vin de la skoala adik chiulesc la 12 toata lumea injura si se cearta poate osa vreti vruni Mar Dec 07, 2010 2:51 am | |
| Cine vrea sa fiu mod eu in tot de auna la 12 cand chiulesc de la skoala ii gasesc certanduse si injuranduse deci cine vrea sa fiu mod? | |
|
maller Membru
Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 32 Localizare : Pe Metin2
| Subiect: Re: Cn vrea sa fiu mod cand vin de la skoala adik chiulesc la 12 toata lumea injura si se cearta poate osa vreti vruni Mar Dec 07, 2010 8:29 am | |
| | |
|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Cn vrea sa fiu mod cand vin de la skoala adik chiulesc la 12 toata lumea injura si se cearta poate osa vreti vruni Mar Dec 07, 2010 9:39 am | |
| Topic inutil!Nu pui tu conditii cine sa fie mod si cine nu daca mai deschizi un topic asemanator ai warn! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cn vrea sa fiu mod cand vin de la skoala adik chiulesc la 12 toata lumea injura si se cearta poate osa vreti vruni | |
| |
|