Data de inscriere : 04/11/2010 Localizare : inca ma gandesc:))
Subiect: Noi suntem buni dar nu prea:)) Joi Dec 02, 2010 9:35 am
Acest topic lam facut pt eventul de duminica. (sa citesca doar regatul albastru) . Deoarece noi avem oameni foarte buni in regatul blue dar nu stim sa ne organizam vom pierde. De aceea eo ajut cu acest topic.! toti cei care sunt buni in aparare sa dea aici un reply cu "Aparare" si cei care sunt buni in atac sa dea aici un reply cu "AtaC" Exemplu: Joakerelul : Atac Motiv: pt ca miam fkt foarte bine itemele pt atac De ce? : as vrea sa fiu in atac deoarece sunt bun acolo cu apararea nu stau prea bine
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
Subiect: Re: Noi suntem buni dar nu prea:)) Joi Dec 02, 2010 9:51 am
Mylar: aparare:)) motiv, dc? [ nu e tot aia?]: pt ca am bonusuri pt aparare:)) dar si pt atac:)) da mi'e lene sa me deplasez de asta aleg apararea
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
Subiect: Re: Noi suntem buni dar nu prea:)) Joi Dec 02, 2010 10:28 pm
Salut Nume:AntiNoob O sa stau pe aparare pt ca am iteme pvp...rezist ff bine Nu o sa stau p atac pt ca nu sunt pvm:@@@@ Mai vorbim
NeWRock Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 32 Localizare : In Spatele Tau !! :))
Subiect: Re: Noi suntem buni dar nu prea:)) Vin Dec 03, 2010 2:45 am
Nume:WinneR LV:90 Iteme:Dexon+9,King2,Accesorii 90 si 80 f bine bonusate Aleg:Apararea De Ce?:In aparare sunt mai bun:)
racire Membru
Data de inscriere : 24/09/2010 Localizare : paici pacolo :))
Subiect: Re: Noi suntem buni dar nu prea:)) Vin Dec 03, 2010 4:09 am
nume:racire10 Atac :bonusat mai mult PVM sparg foarte rpd metinele
alexis01 Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Drobeta Turnu Severin
Subiect: Re: Noi suntem buni dar nu prea:)) Vin Dec 03, 2010 4:48 am
Nume : TS ...
Nu prea v-a conta pozitia... ca tot o sa fim cei mai ratati... la rosii sunt Bloody cu full iteme shopate.... iar la galbeni is ratatii cu patch pe ei din ReVoLuTioN deci nu stiu ce conteaza...:-J ca tot la fel se termina.... 1 . galben 2.rosu 3.albastru !!!