| Pentru toti cei care participa duminica la event! | |
|
+6ByEnigmaRevine †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn รค๓คภђєltєг Pinpop- pepsyl3mon ◎FrienD★ 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Pentru toti cei care participa duminica la event! Joi Dec 02, 2010 8:58 am | |
| Am facut acest topic pentru a ne ordona destul de bine la eventul de duminica! Aici vreau sa va spuneti numele si ce veti face atac sau aparare si sa argumentati!Acest topic este valabil doar pentru regatul rosu! Nume:Fr3ienD Ce voi face:Atac Motiv:Sunt bun si pvm si pvp! | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Pentru toti cei care participa duminica la event! Joi Dec 02, 2010 12:28 pm | |
| - ◎FrienD★ a scris:
- Am facut acest topic pentru a ne ordona destul de bine la eventul de duminica! Aici vreau sa va spuneti numele si ce veti face atac sau aparare si sa argumentati!Acest topic este valabil doar pentru regatul rosu!
Nume:Fr3ienD Ce voi face:Atac Motiv:Sunt bun si pvm si pvp! Nume: pepsyl3mon Ce voi face: aparare... pvp. motiv: foarte bun pvp:) | |
|
| |
Pinpop- Membru
Data de inscriere : 05/11/2010 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Pentru toti cei care participa duminica la event! Joi Dec 02, 2010 12:29 pm | |
| Nume:walle Ce voi face:aparare Motiv: ninja perfect :d | |
|
| |
รค๓คภђєltєг Membru
Data de inscriere : 21/11/2010 Varsta : 29 Localizare : ce vrei sa stii u?:))
| Subiect: Re: Pentru toti cei care participa duminica la event! Joi Dec 02, 2010 12:37 pm | |
| nume:SamanHelter servici:)):aparare rasa:Saman la distractie:Pdar rup cu orice caracter;) | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Pentru toti cei care participa duminica la event! Joi Dec 02, 2010 10:12 pm | |
| nume: SuraElItE ce voi face: Aparare Rasa: Sura | |
|
| |
ByEnigmaRevine Membru
Data de inscriere : 27/11/2010
| Subiect: reeeeeeeeeeeeee Vin Dec 03, 2010 12:36 am | |
| Nume: ByEnigma ce voi face: voi sta pe bara Rasa: maidanez Motiv: pt ca nu joc:D Glm glm:* am intrat doar sa va urez bafta Am fost si eu pe regatu galben dar jumate din timpu care lam jucat am stat pe fiecar zi pe rosu ma stiu multi depe acolo:D:X:P:*:*:* si am intrat sa va urez bafta:> faceti praf | |
|
| |
xCuse Membru
Data de inscriere : 13/11/2010 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Pentru toti cei care participa duminica la event! Sam Dec 04, 2010 12:34 pm | |
| Nume: xCuse Ce voi face: atac Motiv: sunt bun si pvm si pvp | |
|
| |
mastrolser Membru
Data de inscriere : 04/12/2010
| Subiect: Atac Dum Dec 05, 2010 3:53 am | |
| Nume:A3ex1989 Ce voi face:Atac Motiv:Sunt bun la pvp si la pvm | |
|
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Pentru toti cei care participa duminica la event! Dum Dec 05, 2010 6:03 am | |
| Nume Hokage Cosmin ce fac? Stau si privesc bafta | |
|
| |
maller Membru
Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 32 Localizare : Pe Metin2
| Subiect: Re: Pentru toti cei care participa duminica la event! Lun Dec 06, 2010 10:00 am | |
| ati pierdut cu organizarea voastra cu tot | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru toti cei care participa duminica la event! | |
| |
|
| |
| Pentru toti cei care participa duminica la event! | |
|