| Un wallpaper facut de mn pareri?:D | |
|
+3Andrei Şerban(intel2) αℓєχ ;x ByEnigmaRevine 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ByEnigmaRevine Membru
Data de inscriere : 27/11/2010
| Subiect: Un wallpaper facut de mn pareri?:D Mier Dec 01, 2010 9:17 am | |
| Am si eu nevoie de cateva pareri ce credeti am imbatranit? ) Mai stiu sa lucrez in ps? Am o imagine facuta complet de mn poza e facuta de mn prin paint e un font parkour si lam creat eu Scrisu parkour la fel e un font:P totu e facut de mn apoi pus pe ps [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - ce era inainte.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - ce era inainte si ce a iesit acum:-----> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pareri cva? | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Un wallpaper facut de mn pareri?:D Mier Dec 01, 2010 9:19 am | |
| Super. Lasa-mi si mie un PM cu id-u tau.. Vrei? Sa imi dai si mie programu` si sa ma inveti putin;))) | |
|
| |
Andrei Şerban(intel2) Membru
Data de inscriere : 09/09/2010 Varsta : 26 Localizare : 0.0!
| Subiect: Re: Un wallpaper facut de mn pareri?:D Mier Dec 01, 2010 11:47 pm | |
| trebuia sa adaugi: "The Art of Movement" | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Un wallpaper facut de mn pareri?:D Joi Dec 02, 2010 12:58 am | |
| Bv ptr poze is ff faine;) | |
|
| |
Joakerelul Membru
Data de inscriere : 04/11/2010 Localizare : inca ma gandesc:))
| Subiect: Re: Un wallpaper facut de mn pareri?:D Joi Dec 02, 2010 2:10 am | |
| mah descurc si io aproape la fel de bne sa fac walpaperuri din acestea:X | |
|
| |
•Giuli• Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 30 Localizare : De acolo de unde nici nu iti imaginezi , de acolo de unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca !
| Subiect: Re: Un wallpaper facut de mn pareri?:D Joi Dec 02, 2010 4:48 am | |
| | |
|
| |
Joakerelul Membru
Data de inscriere : 04/11/2010 Localizare : inca ma gandesc:))
| Subiect: Re: Un wallpaper facut de mn pareri?:D Joi Dec 02, 2010 9:36 am | |
| | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Un wallpaper facut de mn pareri?:D Vin Dec 03, 2010 7:30 am | |
| Enigma uite eu iti apreciez munca dar am si eu o mica rugaminte la tine!Daca se poate cand mai adaugi cv poze facute de tine nu mai face un topic nou posteaza in topicul care il aveai inainte si modificai numele!Te rog! | |
|
| |
ByEnigmaRevine Membru
Data de inscriere : 27/11/2010
| Subiect: ssssssssssssssssssssssss Vin Dec 03, 2010 7:34 am | |
| Bine issa daca imi permiti sa zic asa Poti da tc sau poti sterge topik:P e alegerea ta:P la urmatoru topik promit ca voi face efort si il voii pune unde ii e locu | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un wallpaper facut de mn pareri?:D | |
| |
|
| |
| Un wallpaper facut de mn pareri?:D | |
|