| Un nou eeu:$ bun venit | |
|
+7Toxic SpaXer pepsyl3mon Isabella αℓєχ ;x ♫JυѕтOνєя™♫ •Giuli• ByEnigmaRevine 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ByEnigmaRevine Membru
Data de inscriere : 27/11/2010
| Subiect: Un nou eeu:$ bun venit Mar Noi 30, 2010 11:34 pm | |
| Salutare inainte de toate vreau sa va spun ca sunt un nouu eu {Mia crescut mustata si paru e mai lung} ) Glm acum serios... vreau sami cer scuze pt ce a fost in trecut... am cresit nu zic ca nu... dar mam schimbat.... Si as vrea sa revin din nouu printre voii ''Unii'' care ma mai vreti.... Metin nu mai joc de luni bune de zile... dar sunt activ forum mereu... Sa va dau cateva detali despre mn... Localitatea: Bucuresti Varsta: 16 ani Nume : Serafim mihai.... Hobby: sami traiesc viata la maxim.. Asteptari: il astept pe mosu Va urez bafta si sarbatori fericite tuturor.... celor care ma urati si care ma iubiti.. eu unu am facut datoria de a ma prezenta acum ramane la alegerea voastra ce veti face.. | |
|
| |
•Giuli• Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 30 Localizare : De acolo de unde nici nu iti imaginezi , de acolo de unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca !
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Un nou eeu:$ bun venit Mier Dec 01, 2010 4:06 am | |
| Salut,bine ai venit si bft! | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Un nou eeu:$ bun venit Mier Dec 01, 2010 5:26 am | |
| | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Un nou eeu:$ bun venit Mier Dec 01, 2010 7:35 am | |
| Enigma stiu ca in timpul in care voi stateati pe chat la prietenul tau multi m-au barfit si tot timpul imi ajungeau vorbe ca ma vb de rau in asa fel incat multi si-au schimbat impresia despre mine!Oricum asta a fost in trecut!Si sincer acuma chiar nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic fiecare poate sa creasa ce vrea despre mine stiu ca cei care ma cunosc cu adevarat stiu ca tot ce sa spune despre mine sunt minciuni!Ma deranjat foarte mult faptul ca toti pe care va credeam prieteni va-ti aliat cu Ramona sa imi faceti rau mie!Ma deranjat ca va-ti luat de Angel,ardeash care sunt niste persoane deosebite...
Nu stiu ce va facut sa va intoarceti toti impotriva mea atunci si poate unii dintre voi si acuma...oricum eu am scris intr-un topic sa mi se retraga functiile chat/forum pentru ca multi zic "nu merita sa le aiba" am sa le fac pe plac multora si am sa plec!
Lasand toate astea eu te iert poate ca nu ai stiut ce faci atunci,poate acuma esti schimbat,poate t-ai dat seama cine iti sunt prieteni si cine nu...oricum iti spun Bine ai revenit! sper sa nu te mai lasi influentat de altii ca nu toti iti sun prieteni!
Bafta mai departe...si ai mare grija de tine!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie! | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Un nou eeu:$ bun venit Mier Dec 01, 2010 7:43 am | |
| - ByEnigmaRevine a scris:
- Salutare inainte de toate vreau sa va spun ca sunt un nouu eu {Mia crescut mustata si paru e mai lung})
Glm acum serios... vreau sami cer scuze pt ce a fost in trecut... am cresit nu zic ca nu... dar mam schimbat....
Si as vrea sa revin din nouu printre voii ''Unii'' care ma mai vreti....
Metin nu mai joc de luni bune de zile... dar sunt activ forum mereu...
Sa va dau cateva detali despre mn...
Localitatea: Bucuresti
Varsta: 16 ani
Nume : Serafim mihai....
Hobby: sami traiesc viata la maxim..
Asteptari: il astept pe mosu
Va urez bafta si sarbatori fericite tuturor.... celor care ma urati si care ma iubiti.. eu unu am facut datoria de a ma prezenta acum ramane la alegerea voastra ce veti face.. In fine...Bine ai venit..cu totu ca noi 2 nu mai vb de la faza aia cu banul SI IM CER INK O DATA SCUZE..... Have fun la ce vrei uh si sa-ti aduca mosu cadouri multe ) cu totu ca nu cred ca ne vom intelege noi 2:)... Molta bft in continuare:) | |
|
| |
ByEnigmaRevine Membru
Data de inscriere : 27/11/2010
| Subiect: sssssssssss Mier Dec 01, 2010 7:46 am | |
| ms mult... in primul rand vreau sa spun ca,,,,, chiar mam schimbat.. Miam dat si eu seaama de unele greseli care leam facut.. 2: pepsy nu port ura pe nimeni dar numi place sa mi se dea peste nas sti tu la ce ma refer:* Si inca odata ms mult celor care mati iertat si reprimit inapoi:$ am sa va arat ca mam schimbat:P | |
|
| |
Toxic SpaXer Membru Elite
Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 113 Localizare : Aici Comentarii : warn max=reclama
by rony
| |
| |
ℓ๏שє๓ยzเк Membru
Data de inscriere : 03/12/2010 Varsta : 29 Localizare : Constanta:x
| Subiect: Re: Un nou eeu:$ bun venit Sam Dec 04, 2010 5:50 am | |
| SALUT... ...calumea prezentare | |
|
| |
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
| Subiect: Re: Un nou eeu:$ bun venit Mar Mar 29, 2011 6:33 am | |