| Am revenit :)) dupa un mare timp | |
|
+2tฬเรt lє๓0ภєl ByEnigmaRevine 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ByEnigmaRevine Membru
Data de inscriere : 27/11/2010
| Subiect: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 1:13 am | |
| Salutare tuturor stiu ca multi nu ma vor aici.. dar dupa 3 luni fara metin,,,., mam gandit sa revin aici macar pt cei care inca imi mai sunt prieteni:* Acceptt orice comentari probabil le merit;)) in orice caz enigma sa intors sa stiti ca in ciuda certurilor dintre noii eu nu vam uitat si mia fost dor de voi:P:* Si la multi ani celor cu numele de andreii andreea etc:X sa fiti sanatosi si iubiti:P:X | |
|
| |
tฬเรt lє๓0ภєl Membru Elite
Data de inscriere : 05/05/2010 Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 1:29 am | |
| br000000:x:x:x:x:x neam rreintros amandooi deodata:x te asptept la red | |
|
| |
ByEnigmaRevine Membru
| Subiect: ssssssssssssssss Mar Noi 30, 2010 1:31 am | |
| Sunt happy:X sa vad ca macar mai am prieteni pe aici:X:X:X:X Si ca inca am acel renume printre unii:X Si voi revenii:X si in joc cat de curand:X deocamdata sper sa va recastig increderea:$ | |
|
| |
tฬเรt lє๓0ภєl Membru Elite
Data de inscriere : 05/05/2010 Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 1:35 am | |
| Bro dar nu inteleg de ce ai fost urat de multa lume....orcum nu ma doare tot friend meu ai ramas:) sa ne vedem pe la red sa ma ajuti la bonusuri....sa iti dau titanuu vedem noi:) | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 3:50 am | |
| =)))))))))))))))))) akm toti veniti dup ce vi se inchide acel metin =)))))))))))))0 cum a zis si arde =))))))))) | |
|
| |
ByEnigmaRevine Membru
| Subiect: salutare ,,,,, Mar Noi 30, 2010 4:00 am | |
| pepsy dupa cum am zis orice comentariu e bn vvenit poate merit cn stie.. dar ca sa iti raspund si tie sv are cel putin 2 luni de cand sa inchis si 1: eu nu mai am jucat metin de cand am fost respins de catre speed asta tio poate comfirma oricine.. 2: daca nu vrei sa ma vezi e problema ta.. oricum eu nu prea am ce discuta cu tine sti tu de mult de atunci.,.. de cand ai dat un ban unei persoane dragi mie acel ban a fost dat aiurea;)
3: tฬเรt lє๓0ภєl man:X stai fara griji o sa revin curand si in metin pe rosu:P dar no sa iau nici un item ai grija sa nu dai nici un item ca pot profita astia de numele meu doar sati ia tie iteme:P oricum o sa te ajut eu la bonusuri.. si la multi ani de ziua ta:> | |
|
| |
•Giuli• Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 30 Localizare : De acolo de unde nici nu iti imaginezi , de acolo de unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca !
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 4:09 am | |
| | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 5:09 am | |
| ooo:)) bon ai revenit!
Ultima editare efectuata de catre Annabelle in Mar Noi 30, 2010 5:17 am, editata de 1 ori | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 5:16 am | |
| Bine ai revenit sa ai bft si moolt noroc! | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 6:29 am | |
| - ByEnigmaRevine a scris:
- pepsy dupa cum am zis orice comentariu e bn vvenit poate merit cn stie.. dar ca sa iti raspund si tie sv are cel putin 2 luni de cand sa inchis si 1: eu nu mai am jucat metin de cand am fost respins de catre speed asta tio poate comfirma oricine.. 2: daca nu vrei sa ma vezi e problema ta.. oricum eu nu prea am ce discuta cu tine sti tu de mult de atunci.,.. de cand ai dat un ban unei persoane dragi mie acel ban a fost dat aiurea;)
3: tฬเรt lє๓0ภєl man:X stai fara griji o sa revin curand si in metin pe rosu:P dar no sa iau nici un item ai grija sa nu dai nici un item ca pot profita astia de numele meu doar sati ia tie iteme:P oricum o sa te ajut eu la bonusuri.. si la multi ani de ziua ta:> U chiar crezi ca-m pasa ca vb sau nu cu mn? ))) din partea mea ma doare undv de tn:) ...si apropo banul ala am zis si eu ca din gresala...ca a zis mata si ea s-a referit la matza...si am crezut ca a injurat pe cnv..orkm o fost de mult:) asta e... Dami ignor total nu ma doare de tn:) ...asa ca.. | |
|
| |
ByEnigmaRevine Membru
| Subiect: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Mar Noi 30, 2010 6:35 am | |
| nu ma intereseaza unde si c te doare ca nu tea intrebat nimeni nimic Dar te fc doar sa intelegi ca am revenit aici fie cati place fie ca nu;) si dupa cate vezi mintea ta joaca cat a unui copil:) ai vazut ca nu zic nimic de tine si vorbesti de park ai fi N jmeker.. In fine tiam zis am prieteni mmulti aici si sati fac tie in ciuda voi ramane aici;) Un T.C | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp Mar Noi 30, 2010 6:43 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp | |
| |
|