Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaAm revenit :)) dupa un mare timp EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Am revenit :)) dupa un mare timp

In jos 
+2
tฬเรt lє๓0ภєl
ByEnigmaRevine
6 participanți
AutorMesaj
ByEnigmaRevine
Membru
Membru
ByEnigmaRevine

Data de inscriere : 27/11/2010

Am revenit :)) dupa un mare timp Empty
MesajSubiect: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 1:13 am

Salutare tuturor stiu ca multi nu ma vor aici.. dar dupa 3 luni fara metin,,,., mam gandit sa revin aici macar pt cei care inca imi mai sunt prieteni:*

Acceptt orice comentari probabil le merit;)) in orice caz enigma sa intors sa stiti ca in ciuda certurilor dintre noii eu nu vam uitat si mia fost dor de voi:P:* Si la multi ani celor cu numele de andreii andreea etc:X sa fiti sanatosi si iubiti:P:X cheers cheers
Sus In jos
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

Data de inscriere : 05/05/2010
Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 1:29 am

br000000:x:x:x:x:x neam rreintros amandooi deodata:x
te asptept la red
Sus In jos
ByEnigmaRevine
Membru
Membru
ByEnigmaRevine

MesajSubiect: ssssssssssssssss   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 1:31 am

Sunt happy:X sa vad ca macar mai am prieteni pe aici:X:X:X:X cheers cheers

Si ca inca am acel renume printre unii:X

Si voi revenii:X si in joc cat de curand:X deocamdata sper sa va recastig increderea:$ Embarassed
Sus In jos
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

Data de inscriere : 05/05/2010
Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 1:35 am

Bro dar nu inteleg de ce ai fost urat de multa lume....orcum nu ma doare tot friend meu ai ramas:) sa ne vedem pe la red sa ma ajuti la bonusuri....sa iti dau titanuu vedem noi:)
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 3:50 am

=)))))))))))))))))) akm toti veniti dup ce vi se inchide acel metin =)))))))))))))0 cum a zis si arde =))))))))) Evil or Very Mad
Sus In jos
ByEnigmaRevine
Membru
Membru
ByEnigmaRevine

MesajSubiect: salutare ,,,,,   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 4:00 am

pepsy dupa cum am zis orice comentariu e bn vvenit poate merit cn stie.. dar ca sa iti raspund si tie sv are cel putin 2 luni de cand sa inchis si 1: eu nu mai am jucat metin de cand am fost respins de catre speed asta tio poate comfirma oricine.. 2: daca nu vrei sa ma vezi e problema ta.. oricum eu nu prea am ce discuta cu tine sti tu de mult de atunci.,.. de cand ai dat un ban unei persoane dragi mie acel ban a fost dat aiurea;)

3: tฬเรt lє๓0ภєl man:X stai fara griji o sa revin curand si in metin pe rosu:P dar no sa iau nici un item ai grija sa nu dai nici un item ca pot profita astia de numele meu doar sati ia tie iteme:P oricum o sa te ajut eu la bonusuri.. si la multi ani de ziua ta:>
Sus In jos
•Giuli•
Membru
Membru
•Giuli•

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 30
Localizare : De acolo de unde nici nu iti imaginezi , de acolo de unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca !

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 4:09 am

Bn ai revenith !
Sus In jos
Annabelle
V.I.P.
V.I.P.
Annabelle

Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 101

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 5:09 am

ooo:))

bon ai revenit! cheers

Ultima editare efectuata de catre Annabelle in Mar Noi 30, 2010 5:17 am, editata de 1 ori
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 5:16 am

Bine ai revenit sa ai bft si moolt noroc!
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 6:29 am

ByEnigmaRevine a scris:
pepsy dupa cum am zis orice comentariu e bn vvenit poate merit cn stie.. dar ca sa iti raspund si tie sv are cel putin 2 luni de cand sa inchis si 1: eu nu mai am jucat metin de cand am fost respins de catre speed asta tio poate comfirma oricine.. 2: daca nu vrei sa ma vezi e problema ta.. oricum eu nu prea am ce discuta cu tine sti tu de mult de atunci.,.. de cand ai dat un ban unei persoane dragi mie acel ban a fost dat aiurea;)

3: tฬเรt lє๓0ภєl man:X stai fara griji o sa revin curand si in metin pe rosu:P dar no sa iau nici un item ai grija sa nu dai nici un item ca pot profita astia de numele meu doar sati ia tie iteme:P oricum o sa te ajut eu la bonusuri.. si la multi ani de ziua ta:>

U chiar crezi ca-m pasa ca vb sau nu cu mn?Smile))) din partea mea ma doare undv de tn:) ...si apropo banul ala am zis si eu ca din gresala...ca a zis mata si ea s-a referit la matza...si am crezut ca a injurat pe cnv..orkm o fost de mult:) asta e...

Dami ignor total nu ma doare de tn:) ...asa ca..Smile
Sus In jos
ByEnigmaRevine
Membru
Membru
ByEnigmaRevine

MesajSubiect: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 6:35 am

nu ma intereseaza unde si c te doare ca nu tea intrebat nimeni nimic study

Dar te fc doar sa intelegi ca am revenit aici fie cati place fie ca nu;) si dupa cate vezi

mintea ta joaca cat a unui copil:) ai vazut ca nu zic nimic de tine si vorbesti de park ai fi N jmeker..

In fine tiam zis am prieteni mmulti aici si sati fac tie in ciuda voi ramane aici;) cheers cheers

Un T.C king
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 6:43 am

ByEnigmaRevine a scris:
nu ma intereseaza unde si c te doare ca nu tea intrebat nimeni nimic study

Dar te fc doar sa intelegi ca am revenit aici fie cati place fie ca nu;) si dupa cate vezi

mintea ta joaca cat a unui copil:) ai vazut ca nu zic nimic de tine si vorbesti de park ai fi N jmeker..

In fine tiam zis am prieteni mmulti aici si sati fac tie in ciuda voi ramane aici;) cheers cheers

Un T.C king

Asa-i,pepsy uh niciodata nu esti multumit Twisted Evil Evil or Very Mad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am revenit :)) dupa un mare timp   Am revenit :)) dupa un mare timp Icon_minitime

Sus In jos

Am revenit :)) dupa un mare timp
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Am revenit ..dupa 3-4saptamani.
» BULLAN PE RO (am revenit cu postul dupa RO:) :)
» Mare atentie mare ! Un nou site fantoma!
» cat timp am ban?
» Cat Timp sa inchis sv?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: