| Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut | |
|
+6Hokage Cosmin xAisha ♥Shiori♥ αℓєχ ;x ♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ •Giuli• (^_^)CrazyBoy(^_^) 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
(^_^)CrazyBoy(^_^) Membru
Data de inscriere : 16/10/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe server
| Subiect: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Sam Noi 27, 2010 11:51 pm | |
| Ba Angel ori esti in stare sa ti un svr ori inchidel drq ... din cauza problemei tare cu svr am pierdut arma legendara acuma pun pariu ca nu mio mai dai inapoi ba frate daca nu esti in stare sa controlezi svr inchidel in .... nu tot freca svr asta dupa cum ti se scoala tie X( | |
|
| |
•Giuli• Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 30 Localizare : De acolo de unde nici nu iti imaginezi , de acolo de unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca !
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Dum Noi 28, 2010 12:24 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre •Giuli• in Dum Noi 28, 2010 12:45 am, editata de 1 ori | |
|
| |
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ Membru
Data de inscriere : 16/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe chat:>:>
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Dum Noi 28, 2010 12:44 am | |
| miam pierdut toate itemele si la event numa dga pica:@:@ | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Dum Noi 28, 2010 4:22 am | |
| mie mi-a picat otel de saman,ninja,sura ..cand eu sunt warr:)) | |
|
| |
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Mar Dec 14, 2010 12:48 pm | |
| bah copil de lemn,dak nu itzi place sv nu mai juca shi nu ii spui uh lui Angel ce sa faca | |
|
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Mier Dec 15, 2010 3:42 am | |
| Ma nesimtitule se vede ca nu ai cei 7 ani de acasa daca nu iti convine pleaca de aici sa nu te mai vad ca zici asa ceva | |
|
| |
OmulNegru Membru
Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Prin Iaduri...`
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Mier Dec 15, 2010 4:48 am | |
| ba destepti va tot plangeti si plangeti inlok s ava bucurati ca srv e supeer | |
|
| |
calculato Membru
Data de inscriere : 04/11/2010 Varsta : 32 Localizare : cTa
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Mier Dec 15, 2010 4:58 am | |
| eu il sustin pe creatorul topicului | |
|
| |
BuBuX Membru
Data de inscriere : 08/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Brasov Comentarii : Nu avem comentari fata de tine tineo tot asa;)
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Mier Dec 15, 2010 1:02 pm | |
| Nu va inteleg........Joc de 5 ani aproape metin....si am jucat pe multe servere...si foarte mult pe metin2rospeed....
cum sa pierzi iteme? dispar singure??? nu cred.......nu vati gasit prostu oameni buni......ma chinui sa pierd un item si nu pot........chiar nu va inteleg....ca doar nu se da salvarea cu 3 zile in urma sa zici ca ai pierdut tot ce ai facut pana "acum"....
NU AI CUM SA PIERZI ITEME......... | |
|
| |
Rosenrot. Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut Mier Dec 15, 2010 1:07 pm | |
| el poate sia pierdut itemu' cu putin inainte sa se inchida sv... cum a mai spus si angel ca itemele dispar daca faceti negot pe ultima suta de metri cand srv se inchide... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut | |
| |
|
| |
| Angel uitate ca mor de nervi care mi iai facut | |
|