Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaVoi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?

In jos 
+12
αℓєχ ;x
รค๓คภђєltєг
тнєaѕѕaѕιη16
No.1Fear
Andrey96
CNV
chitarutza
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
♫JυѕтOνєя™♫
pOkEr
Isabella
ZoLy
16 participanți

Voi ce credeti ?
Sunt date De Gm -
Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Vote_lcap28%Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Vote_rcap
 28% [ 7 ]
Au muncit la ele-
Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Vote_lcap32%Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Vote_rcap
 32% [ 8 ]
Aceste arme sunt facute cu Hackul-
Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Vote_lcap12%Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Vote_rcap
 12% [ 3 ]
Nush -
Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Vote_lcap28%Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Vote_rcap
 28% [ 7 ]
Total voturi : 25

Sondaj inchis

AutorMesaj
ZoLy
Membru Elite
Membru Elite
ZoLy

Data de inscriere : 20/05/2010
Localizare : Craiova

Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Empty
MesajSubiect: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 2:11 pm

Ro A ajuns privat Smile) Uitativa si voi Smile))))))))))))) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mai nou am vazut foarte multi playery pe virgo care au astfel de yteme: )) ... Am vazut pe unu care avea baron+9 si pe unu lunara +5+6 nus ca nu stralucea Smile) ...Io cred ca aceste yteme sunt date de gm spunetiva si voi parerea si ce credeti .. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 2:32 pm

--♠♠.Ark.♠♠-- a scris:
Ro A ajuns privat Smile) Uitativa si voi Smile))))))))))))) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mai nou am vazut foarte multi playery pe virgo care au astfel de yteme: )) ... Am vazut pe unu care avea baron+9 si pe unu lunara +5+6 nus ca nu stralucea Smile) ...Io cred ca aceste yteme sunt date de gm spunetiva si voi parerea si ce credeti .. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sincer nici nu stiu daca pe Ro pica la cv astfel de iteme!Dar nu cred ca pica!Si totusi persoana care a facut poza are cam multe iteme in inventar + suma de bani care te lasa cu gura cascata affraid
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
pOkEr
Membru
Membru
pOkEr

Data de inscriere : 27/04/2010
Varsta : 32
Localizare : In fata PC-ului

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 7:38 pm

Nu frate.. astea nus iteme create is iteme ca siriusul...astea sunt de cand e ro dar abea akm au aflat pplayeri de ele cred..
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 10:50 pm

eu nush ce sa zic da poate ca is cu hack...sau poate cum a zis poker..nush
Sus In jos
ZoLy
Membru Elite
Membru Elite
ZoLy

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 12:27 am

Issaa Nu te supara Smile) Dar eu sunt ala care am facut poza Smile))) Si nush mie mi se pare putin 26kk mam obisnuit cu cate 999kk ca pe privat ca nam mai jucat ro de haha cateva luni si mam reapucat akm 2 sapt si ytemele deacolo majoritatea sunt+9 +8 inafara de x3 riburi si dragoanele de 65 cares +6....
Sus In jos
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
Membru Elite
Membru Elite
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn

Data de inscriere : 22/11/2010
Localizare : la WC

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 1:09 am

poi deja sa implementat king 2 cat mai e sa schimbe si rata de exp?
oricum dak mai fac astia greva ...... Wink
P.S: varamiu joaca ro si a vazut pe unu cu lunara pale lol!
P.S2: am vazut la magazin pe unu ca vindea la fel clopot dinala stiu ca e de 80 sau 75 parca scratch
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro/
chitarutza
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/11/2010

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 1:23 am

cand m-am apucat de metin2 primu a fost RO ei bine.... nu cred ca ati vrea sa auziti povestea. Crying or Very sad in fine vo spun:
ziua lumea abea putea sa faca lvl 10 si faceau sapa de lemn.cand au vazut ca unu avea o armura de lvl 56 wooow toata luema woooow incredibil ce e aea(erau incepatori)dar dupa 1 an 2 3 4 5 6 7 8 au inceput toti sa fie gurmnti mergeau cu rib+9 fms+9 bani 654kk toti cu arme +9 si armuri.dar tot cred ca este HAKERIT ! Very Happy
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 5:03 am

†¢σℓαѕяℓ$→Øߧ€§$iøn† a scris:
poi deja sa implementat king 2 cat mai e sa schimbe si rata de exp?
oricum dak mai fac astia greva ...... Wink
P.S: varamiu joaca ro si a vazut pe unu cu lunara pale lol!
P.S2: am vazut la magazin pe unu ca vindea la fel clopot dinala stiu ca e de 80 sau 75 parca scratch

Pe speed clopotul ala este de lvl 92 si nu va pot contrazice deoarece nu mai joc metin2ro de foarte mult timp...
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
CNV
Membru
Membru
CNV

Data de inscriere : 15/11/2010

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 5:21 am

Clopotul ala se evolueaza din 2 clopote Very Happy
Sus In jos
Andrey96
Membru
Membru
Andrey96

Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 6:15 am

Zine si noua Buxul cum ai ajuns al concluzia ca poti sa faci un clopot de GM din 2 clopote pt ca potis a pui doar cate un clopot pe fierarul de v3...Dane si noua o explicatie.
App al stiti pe Smyley(cum sa nul sitit era pe locul 1 ianitne sa apara V3-V4)are cont de GM(nume:Appolo sau Apoolo)in fine nu conteaza daca ar fi vrut asi baga deja lunara sau alte arme de gm
in schimb are doar gruge semi-om batalie otel+8 (ceia ce arata cai un om corect care nu abuzeaza de rangul de GM).Dar cel care a dat arma aia de GM va fi sanctionat daca vei posta pe ro ca aicia noi ne dam cu parerea: an nestiere de cauza:|
P.S:Armele de GM sunt autorizate de Gameforge or sa apara si pe ro ce aic e inseamna ca in acleais timp o sa devina privat asa ca:| tot privat va ajunge.
Ma rog eu voi spune "nu stiu" chiar daca am ceva in minte dar nu prea cred ca va intereseaza.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=22aP7WVC5Q0&feature=related
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 8:39 am

Armele pe RO lv 80 care exista sunt existente si au fost implementate de GM!
Sus In jos
тнєaѕѕaѕιη16
Membru Elite
Membru Elite
тнєaѕѕaѕιη16

Data de inscriere : 04/05/2010

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 9:28 am

mda.. s`au implementat armele epice... iar acel clopot este de lv 80.. Smile (qm este siriusu , neinsufletitele , etc)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

P.S: Acel clopot este "de gm" doar pe rospeed... Smile pe alte private.. sau pe ro evolueaza din clopot de 65 , clopot cer si pamant sau qm se numeste Smile...
Sus In jos
รค๓คภђєltєг
Membru
Membru
รค๓คภђєltєг

Data de inscriere : 21/11/2010
Varsta : 29
Localizare : ce vrei sa stii u?:))

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 10:00 pm

Poi daka ajunge RO privat scratch fara lag fara bug... Shocked Ma bag si eu:)))app am cont de 62 pe RO geminii tongue tongue
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeJoi Noi 25, 2010 8:06 am

...Pf..
Super..
Sus In jos
ZoLy
Membru Elite
Membru Elite
ZoLy

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeVin Noi 26, 2010 9:09 am

Eu cred ca iau fost date de gm ce drk dak si DEATHFATHER de 99 avea sirius+8 si otel+8 si are asta +9 Smile)
Sus In jos
•ďŗè∂м-špırıт•
Membru Elite
Membru Elite
•ďŗè∂м-špırıт•

Data de inscriere : 18/06/2010
Varsta : 31
Localizare : My Own World :X :p

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeVin Noi 26, 2010 9:35 am

--♠♠.Ark.♠♠-- a scris:

Nici una!!
Deci.. eu sunt GDany, pe saggita, am 80.., si nu am chef sa zica aia daaaa Smile)) te cred.. si.. itemele alea sunt dla misiuna de lvl 80! sirius, alea alea.. si e o misiune, kre iti da battle +8 sau party +8.. tu alegi.. dar alea de gm.. nu sunt dla gm Wink, dla sirius +9.. e o piatra.. ciudata noua.. care pica la v4.. rar.. si o folosesti sa faci siriusu in lunara.. sau holy sword.. nu mai stiu.. si alte iteme.. sunt cumparate cu credit card... nu stiu :-S, dar alea sirius, arc de 80.. etc sunt usor de obtinut.. dar alea d gm.. nu stiu.. si gm.. e mereu on.. mai ales aia miaunet :-W X(
Sus In jos
ZoLy
Membru Elite
Membru Elite
ZoLy

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeVin Noi 26, 2010 9:41 am

•ďŗè∂м-špırıт• a scris:
--♠♠.Ark.♠♠-- a scris:

Nici una!!
Deci.. eu sunt GDany, pe saggita, am 80.., si nu am chef sa zica aia daaaa Smile)) te cred.. si.. itemele alea sunt dla misiuna de lvl 80! sirius, alea alea.. si e o misiune, kre iti da battle +8 sau party +8.. tu alegi.. dar alea de gm.. nu sunt dla gm Wink, dla sirius +9.. e o piatra.. ciudata noua.. care pica la v4.. rar.. si o folosesti sa faci siriusu in lunara.. sau holy sword.. nu mai stiu.. si alte iteme.. sunt cumparate cu credit card... nu stiu :-S, dar alea sirius, arc de 80.. etc sunt usor de obtinut.. dar alea d gm.. nu stiu.. si gm.. e mereu on.. mai ales aia miaunet :-W X(
Nu teai lasat de ro Smile) .. Credeam ca teai lasat eu sunt azbonikbos1 dak iti mai aduci aminte de el aveam porecla blindatu de pe regatu galben ...
Sus In jos
NaNo
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 30/05/2010

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeSam Noi 27, 2010 9:38 am

Eu joc Ro de ceva timp, itemele alea sunt facute de playeri, nu le dau GM-i, au fost implementate dupa un event acum cateva luni
Sus In jos
TsZoPIx
Membru Elite
Membru Elite
TsZoPIx

Data de inscriere : 09/05/2010
Localizare : Pe Marte [;;)]

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeSam Noi 27, 2010 10:58 am

--♠♠.Ark.♠♠-- a scris:
•ďŗè∂м-špırıт• a scris:
--♠♠.Ark.♠♠-- a scris:

Nici una!!
Nu teai lasat de ro Smile) .. Credeam ca teai lasat eu sunt azbonikbos1 dak iti mai aduci aminte de el aveam porecla blindatu de pe regatu galben ...
80 bv bv Smile) o duci prea bn nu crezi:))
trimite si mie cate ceva=)))...
am numa lvl 62 Smile) vai de viatsa mea:)))) Evil or Very Mad
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitimeSam Noi 27, 2010 12:41 pm

clopotul acela e facut din clopot Cer si Pamant+9...nu este de gm;) affraid affraid
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?    Voi ce credeti  ? Ro a ajuns priv :)) ?  Icon_minitime

Sus In jos

Voi ce credeti ? Ro a ajuns priv :)) ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Am ajuns acasa!!
» Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?
» Ce a spus iepuresul cand a ajuns pe luna?
» Reptila ai ajuns post-hunter!Am Dovezi
» Credeti ca...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: