| Poreclele voastre...si povestile lor :X | |
|
+7тнєaѕѕaѕιη16 Kingdoo pOkEr Annabelle †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn ♫JυѕтOνєя™♫ JLShadow 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
JLShadow Membru
Data de inscriere : 18/10/2010 Localizare : In spatele tau
| Subiect: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 9:00 am | |
| mie mi se zice 2peu-am tupeu si nujt ce, nasulita sau nasulea cica am nasu prea mic mi se mai zice DEX de la Alex si Alexandra (prietena mea) io nu vad asemanarea da in fine...mai sunt uni care imi zic dexter | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 9:28 am | |
| | |
|
| |
JLShadow Membru
Data de inscriere : 18/10/2010 Localizare : In spatele tau
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 9:43 am | |
| | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| |
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 11:38 am | |
| cola .. ala de pe chat? | |
|
| |
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 11:40 am | |
| poi dak nici acm nu stii eu sunt Oricum aceasta poezie e pt angel pt cat a ajutat speedu: cea veche e: Ce te rr speedule? ) fara bonusuri fara pietre cu jucatorii la perete:)) dc nu lasai asa cum trecea vremea mea:)) Jucatorii scad, hackarii vin si speedu ni-l raneste bate hostu in frunzan .. ) jucatorii angel ti arunca:)) si dc sa nu plec? dak jucatorii plek? plec in alte mt ducand dorurile mele si visele mele )) si se duc pe rand pe rand jucatorii si hackari cutreierand ) si se duc ca hackarii scuturand pc-urile si ma lasa hackarit vejtejit si adormit si cu playarii singurel de ma plictisesc numai cu ei cea noua: Ce te restartezi mah speedule? fara arme fara armuri cu playerii la pamant Dc nu m-as hackarea ... dak trece vremea mea si banurile... cola scade pepsy vine )) si aron stone ne loveste:)) bate angel numai banuri jucatorii si alunga:)) bate isa numai banuri pe mn ma arunca:)) eu sunt tot aici, varamiu zis pepsy e departe ) si dece sa nu plec daka fetele pleC:)) trec in stoluri de parca ar fi pasari.. Ducand gandurile mele alea frumoase si fanteziile aa visele mele cu ele ) si se duc pe rand pe rand fanteziile mele aa gandurile mele intunecand si se duc cu nitro scuturandumi ,,aripa'' si cu doru-n singurel de ma incanta numa playerii nu cred ca e mai buna ca cealalta dar e buna si asta, By CoLa
Ultima editare efectuata de catre †¢σℓαѕяℓ$→Øߧ€§$iøn† in Mar Noi 23, 2010 11:51 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 11:46 am | |
| deci tu te puneai in gura cu mne sunt Mylar:)) incantata | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| |
| |
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 11:52 am | |
| anabel stiu cn esti, tu nu stiai cines? la cat mam certat si injurat cu criss si cu isa nu tiai dat seama? oricum eu sunt ala de iti comenta la ,, descrierea ta'' | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 11:53 am | |
| esti ala care nu il suportam pe forum si ma distram pe chat bft in viatzaaa | |
|
| |
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 11:54 am | |
| da nam zis ca plec ) P.S: mai mult yo ma distram cand injuram )) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 11:57 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 11:58 am | |
| multumesc ... multi miau zis asta ) | |
|
| |
pOkEr Membru
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 32 Localizare : In fata PC-ului
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mar Noi 23, 2010 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Kingdoo Membru
Data de inscriere : 18/11/2010
| |
| |
Kingdoo Membru
Data de inscriere : 18/11/2010
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mier Noi 24, 2010 4:42 am | |
| | |
|
| |
тнєaѕѕaѕιη16 Membru Elite
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mier Noi 24, 2010 9:38 am | |
| "Fossy" ... nuj dc... | |
|
| |
รค๓คภђєltєг Membru
Data de inscriere : 21/11/2010 Varsta : 29 Localizare : ce vrei sa stii u?:))
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Mier Noi 24, 2010 9:55 pm | |
| Poi... Mi se zice si Menu si cam atat.... | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Joi Noi 25, 2010 8:09 am | |
| Mie mi se zice rusinel:)) In cls a 6-a A fost ziua unei fete.. Si pe mne ma pupat pe obraz.. si mam inrosit:))) Si de atunci pan` acu asa mi se zice:)) | |
|
| |
Dobra2xx Membru
Data de inscriere : 26/11/2010
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Sam Noi 27, 2010 11:00 am | |
| Mie Mi Se Zice k3nny E Porecla Mea !!!!!!!!! | |
|
| |
tฬเรt lє๓0ภєl Membru Elite
Data de inscriere : 05/05/2010 Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X Sam Noi 27, 2010 2:51 pm | |
| mdea...depinde....orcum revenii iar in forte eu viteza sex la oraa:X mdea sa nu mai fac mult offf....Myky sau iki mi se mai zice.....iki de la iker cassiliass ca sunt cam bun portar:X:X:X iar myky imi zic mai mult fetele
PS:Sper sa nu sariti cu gura ca am plagiato pe mykyy sau deastea... asa mi se spune de cand am iesit a 4 oara peafara....la 6 ani:)) ma rog iki de la 9 mi se zice si myky de cand am inceput sa ies cu fetele adik de doua ani mo.....chawarde si joc de glezne cva probleme mo ca achuma sha il chem pe tactu si te duce la culcare mo puradelule mo....haules baules cva probleme ca vbeste eu mai tiganeste? chawarde chorditai cherecliu:)))) hai ca mam plict raau la 1 dimineata.. eee e fix:)) hai vam pupat si eu revenise pe srvr mo...contu vheci mo...TwIsT LeMoNeL pe sistem se stiee si eu pupa la toate puradelele cuminti de craciun si noroc la toti baiatasii cuminti care il asteapta pe mosu cu prezer....aoleo cu sosetele la gura mo:)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poreclele voastre...si povestile lor :X | |
| |
|
| |
| Poreclele voastre...si povestile lor :X | |
|