Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasabye all ma las..... EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

bye all ma las.....

In jos 
+9
คคг๏ภรt๏ภє
pepsyl3mon
♫JυѕтOνєя™♫
JLShadow
.Úniqúe
Kingdoo
Isabella
Suspektu
ηιgнтaηgєℓ
13 participanți
AutorMesaj
ηιgнтaηgєℓ
Membru
Membru
ηιgнтaηgєℓ

Data de inscriere : 02/10/2010
Varsta : 27
Localizare : De departe

bye all ma las..... Empty
MesajSubiect: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 5:17 am

Ma las din cauza uor player......findca eu ii ajuta si ei ma vb pe la spate prostii......aveam numele R4dutZzZu sall No No No No No No No No No No No
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 6:29 am

asha ii lumea Wink oriunde te uci ashai... Bafta in continuare Wink
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:01 am

raducuuu a scris:
Ma las din cauza uor player......findca eu ii ajuta si ei ma vb pe la spate prostii......aveam numele R4dutZzZu sall No No No No No No No No No No No

WARN1 PENTRU SPAM!

Nu ma intereseaza ca pleci drum bun sasa FURI de rupi!FURACIOSULE!Mai ai tupeu sa ma si ameniti tu pe mine cu Game Forge!Nici nu stii ce inseamna aia copilasule!

FURACIOSUUUU!!!!!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
Kingdoo
Membru
Membru
Kingdoo

Data de inscriere : 18/11/2010

MesajSubiect: Din partea mea poti sa te duci unde vrei Hotule nu mai am ce vb cu tn   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:04 am

Sad
Sus In jos
Kingdoo
Membru
Membru
Kingdoo

Data de inscriere : 18/11/2010

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:05 am

Din partea mea poti pleca Hotule nu mai am ce discuta cu tn Sad
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:07 am

raducuuu a scris:

nu ma intereseaza ca iau WAR1 sau Ban
Bah prostule eu am avut in credere in tn si tu sti sa furi poti sa te lasi nu ma intereseaza dute drq de prost ca eu am avut incredere in tn si tu furi Marsh odata nu intereseaza pe nimeni!
Sus In jos
JLShadow
Membru
Membru
JLShadow

Data de inscriere : 18/10/2010
Localizare : In spatele tau

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:09 am

bine issabellaaaaaa cea mai buna interventie a ta facuta vre o data...
in legatura cu retragerea ta...esti un jegos,nesimti
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:22 am

stati lumeee usooor despre ce o vorba aici RaDuTzZzU din breasla BloodyAngels sau caree?ca eu nush despre ce e vorba
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:23 am

BlAcK SyLv3R a scris:
stati lumeee usooor despre ce o vorba aici RaDuTzZzU din breasla BloodyAngels sau caree?ca eu nush despre ce e vorba
da despre el e vb si app in BloodyAngels nu mai are ce cauta Wink Un copil care stie doar sa fure iteme si sa minta!
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:26 am

aha deci ala despre care credeam a fost...dar ce a facut asa rau ca mi se parea de treaba?ce a furat sau ce a mintit?
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:29 am

Dispari ma furaciosule X( oameni ca tn nu au ce cauta pe acest joc+sa fie intr-o breasla ca BloodyAngels X( a avut incredere in tn si uh ce faci?X( iei iti ofera un deget tu le furi toata mana! si cik te barfeste cnv pe la spate X( e si normal ca akm ti-am vazut fata X(!

Oameni ca tn nu au ce cauta aici! Deci DISPARIII!
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 9:47 am

Isa dal naiba de copil zice asta ca sa il baneze pe ala si ca sa planga lumea dupa el
DUTE BA!
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeMar Noi 23, 2010 11:20 am

pe scurt prieten fals lol! lol! lol!
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeJoi Noi 25, 2010 12:27 pm

Bafta ..
Sus In jos
KlausePs
Membru Elite
Membru Elite
KlausePs

Data de inscriere : 04/08/2010
Varsta : 28
Localizare : In lumea mea :P

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeJoi Noi 25, 2010 11:24 pm

Poti pleca ca pe noi ne doare undeva
Sus In jos
•ďŗè∂м-špırıт•
Membru Elite
Membru Elite
•ďŗè∂м-špırıт•

Data de inscriere : 18/06/2010
Varsta : 31
Localizare : My Own World :X :p

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitimeVin Noi 26, 2010 6:35 am

Isabella a scris:
raducuuu a scris:

WARN1 PENTRU SPAM!

Nu ma intereseaza ca pleci drum bun sasa FURI de rupi!FURACIOSULE!Mai ai tupeu sa ma si ameniti tu pe mine cu Game Forge!Nici nu stii ce inseamna aia copilasule!

FURACIOSUUUU!!!!!

Usor Isa...
a furat, are si el 10-11 ani.. Neutral nu t pune la mintea lui..

bft..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: bye all ma las.....   bye all ma las..... Icon_minitime

Sus In jos

bye all ma las.....
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: