Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
Subiect: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Mier Noi 17, 2010 1:09 am
care credeti ca e cel mai de treaba cel mai bun cel mai prietenos etc de pe galben?
K!llє4ŶӨü Membru Elite
Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 29 Localizare : In fatza PC-ului :D
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Mier Noi 17, 2010 1:11 am
dc ai puso pe Ciocorita? : oricum eu nu prea cunosc pe nimeni...asa ca...vot anonim
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Mier Noi 17, 2010 1:13 am
sa sti ca nu este asa cum crezi tu dar oricum ms de raspuns ma bucur ca participati deci nu este rea daca o cunosti este chear prietenoasa SERIOS
K!llє4ŶӨü Membru Elite
Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 29 Localizare : In fatza PC-ului :D
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Mier Noi 17, 2010 1:14 am
Eu stiu cum e....a fost pe albastru inainte de rr...nu prea are bun simt... Credema ca o stiu
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Mier Noi 17, 2010 1:16 am
poi mie nu prea imi place sa judec oamenii dar a fost pe galben cu mine credema dar acum sincer mi-am dat seama ca nu prea era prietenoasa nu vroia sa stea langa jucatori se retragea la event la un lac singura
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Mier Noi 17, 2010 8:03 am
prietena mea cioco :X:X,restu nu stiu p nimeni.. EDIT: SE SCRIE CIOCORITA
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Mier Noi 17, 2010 9:23 am
lol cu mn nu se comporta prea bine tot timpu ma evita desi stia ca sunt prietenul ei se ducea la fete deastea la itm rareori vb cu mn
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Mier Noi 17, 2010 9:26 am
DeYzY
Fara suparare da ea noi delok prietenoasa Chiar invers...
P.S: No pre cunosc molta lome de akl Pone sh uh lume mai... V.I.P. pe speed =)) am votat tmwar
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Dum Dec 12, 2010 6:30 am
Eu dc nu sunt acoolo:|?
Continut sponsorizat
Subiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?