Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?

In jos 
5 participanți

care va place voua cel mai mult de pe galben?
Jory
CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_lcap0%CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Jory VOTURI:
CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_lcap14%CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_rcap
 14% [ 1 ]
Jory
CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_lcap0%CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
AaronStone
 0% [ 0 ]
TmWarrioR VOTURI:
CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_lcap43%CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_rcap
 43% [ 3 ]
TmWarrioR
 0% [ 0 ]
DeYzY
 0% [ 0 ]
Lazlo VOTURI:
CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_lcap14%CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_rcap
 14% [ 1 ]
Lazlo
 0% [ 0 ]
cicorita
 0% [ 0 ]
Cicorita
 0% [ 0 ]
Nyky Voturi:
CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_lcap29%CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Vote_rcap
 29% [ 2 ]
DeYzY
 0% [ 0 ]
TmWarrioR
 0% [ 0 ]
AaronStone
 0% [ 0 ]
Lazlo
 0% [ 0 ]
Total voturi : 7

Sondaj inchis

AutorMesaj
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Empty
MesajSubiect: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 1:09 am

care credeti ca e cel mai de treaba cel mai bun cel mai prietenos etc de pe galben?
Sus In jos
K!llє4ŶӨü
Membru Elite
Membru Elite
K!llє4ŶӨü

Data de inscriere : 06/06/2010
Varsta : 29
Localizare : In fatza PC-ului :D

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 1:11 am

dc ai puso pe Ciocorita? : Mad
oricum eu nu prea cunosc pe nimeni...asa ca...vot anonim
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 1:13 am

Very Happy sa sti ca nu este asa cum crezi tu dar oricum ms de raspuns ma bucur ca participati deci nu este rea daca o cunosti este chear prietenoasa Very Happy SERIOS
Sus In jos
K!llє4ŶӨü
Membru Elite
Membru Elite
K!llє4ŶӨü

Data de inscriere : 06/06/2010
Varsta : 29
Localizare : In fatza PC-ului :D

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 1:14 am

Eu stiu cum e....a fost pe albastru inainte de rr...nu prea are bun simt... Credema ca o stiu Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 1:16 am

poi mie nu prea imi place sa judec oamenii Sad dar a fost pe galben cu mine credema dar acum sincer mi-am dat seama ca nu prea era prietenoasa Sad nu vroia sa stea langa jucatori se retragea la event la un lac singura Sad
Sus In jos
•ďŗè∂м-špırıт•
Membru Elite
Membru Elite
•ďŗè∂м-špırıт•

Data de inscriere : 18/06/2010
Varsta : 31
Localizare : My Own World :X :p

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 8:03 am

prietena mea cioco :X:X,restu nu stiu p nimeni..
EDIT: SE SCRIE CIOCORITA
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 9:23 am

lol cu mn nu se comporta prea bine Sad tot timpu ma evita desi stia ca sunt prietenul ei se ducea la fete deastea la itm rareori vb cu mn confused
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 9:26 am

DeYzY Question No

Fara suparare da ea noi delok prietenoasa Wink Chiar invers...

P.S: No pre cunosc molta lome de akl Razz Pone sh uh lume mai... V.I.P. pe speed =)) am votat tmwar Razz
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitimeDum Dec 12, 2010 6:30 am

Eu dc nu sunt acoolo:|?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?   CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN? Icon_minitime

Sus In jos

CARE CREDETI CA E CEL MAI PRIETENOS DE PE GALBEN?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» care credeti ca e cel mai bun joc din lume?
» Care credeti cai cel mai bun caracter??
» Care credeti cai cel mai bun de pe regatu rosu :D
» Care credeti ca este cea mai buna mancare?
» :)...cel mai prietenos/asa de pe joc/forum !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: