Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSalut...sunt tot Bakuya12 :) EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Salut...sunt tot Bakuya12 :)

In jos 
+6
Zoo[M]
GooDNeZ
คคг๏ภรt๏ภє
Isabella
Criss Angel
InfectedRock
10 participanți
AutorMesaj
InfectedRock
Membru
Membru
InfectedRock

Data de inscriere : 16/11/2010
Varsta : 33
Localizare : Unde tu nu ai putea fi niciodata !

Salut...sunt tot Bakuya12 :) Empty
MesajSubiect: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 10:49 am

Am 17 ani juma si ma cheama Max...tata e de origine engleza iar mama de romana..poate ma stiti din Escape the fate...Sunt un rocker...[Sunt si voi fi pana la sfarsitul vietii mele ] ...mmm...formati preferate .. Bullet4MyValentine , Eyes SEt To Kill ,Metalica , Him, Ac/Dc ,Linkin park , Iron maiden ,Skillet si logik Escape The Fate nu ?Smile
Am ales acest server pentru ca este un server pe care trebuie sa muncim si sa nu fie un server gratis...adica sa avem tot ce vrem !
Respect STAFFULUI lui Ardelash lui Angel lu Chriss Angel si lui Issabella Smile
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Localizare : In The Graveyard

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 11:00 am

ooooo mane esti deal meu Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
InfectedRock
Membru
Membru
InfectedRock

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 11:02 am

In ce privinta sunt de al tau Chriss ? Smile tongue tongue
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 11:05 am

ma refer la mai multe caracteristici rock muzica si dinastea \m/\m/\m/ Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 11:05 am

InfectedRock a scris:
Am 17 ani juma si ma cheama Max...tata e de origine engleza iar mama de romana..poate ma stiti din Escape the fate...Sunt un rocker...[Sunt si voi fi pana la sfarsitul vietii mele ] ...mmm...formati preferate .. Bullet4MyValentine , Eyes SEt To Kill ,Metalica , Him, Ac/Dc ,Linkin park , Iron maiden ,Skillet si logik Escape The Fate nu ?Smile
Am ales acest server pentru ca este un server pe care trebuie sa muncim si sa nu fie un server gratis...adica sa avem tot ce vrem !
Respect STAFFULUI lui Ardelash lui Angel lu Chriss Angel si lui Issabella Smile

Daca asculti rock esti prietenul nostru!Bine ai venit Embarassed Embarassed
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
InfectedRock
Membru
Membru
InfectedRock

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 11:08 am

[b] Multumesc Isabella Mad Multumesc Chriss pt urari ...si Isa nu numai ca ascult rock cant intr-o formatie de rock... Smile incearca Escape the fate Very Happy
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 11:19 am

oooo felicitari omule imi dai un autograf Very Happy
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 11:26 am

InfectedRock a scris:
[b] Multumesc Isabella Mad Multumesc Chriss pt urari ...si Isa nu numai ca ascult rock cant intr-o formatie de rock... Smile incearca Escape the fate Very Happy

Si eu am cantat dar din anumite motive am renuntat...Ma bucur pentru tine!Bafta Embarassed
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 12:42 pm

saluut ma vreau sa zic ca si mie-m place la nebunie rockul io cand chear la chitara dar daca prietenia voastra consta in egalitati de placere cum vreti voi si ca sa nu deviez de la subiect bafta mult noroc si sa ai scuces bani fete Smile tot ce vrei
Sus In jos
InfectedRock
Membru
Membru
InfectedRock

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 8:28 am

[b] Multumesc Chriss Isa Aron Smile Smile Smile am nevoie de parerea voastra ascultati : Escape the fate -- > Situations , Something --- > the ransom Smile sper sa va placa preferatele mele Smile eu sunt chitaristul si cel cu screamo \m/\m/\m/ Smile nu cel mai chel =)) ci cel cu par lung Very Happy
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 9:20 am

woow omule esti deal meu se pare Very Happy si io ascult metalica e tare ma chinui sa invat ceva nou la chitara ahh dar e greu ce vreau Mad dar o sa reusesc bfta ma
Sus In jos
GooDNeZ
Membru
Membru

Data de inscriere : 18/11/2010

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 10:44 am

Pai si drowning pool nuti place ? :O Very Happy mai ales melodia Turn So Cold Smile
Sus In jos
Zoo[M]
Membru Elite
Membru Elite
Zoo[M]

Data de inscriere : 17/07/2010
Localizare : Ch1 Regat Blue ;x

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 1:12 pm

SALUT SPRE SA NE INTELEGEM DE MINUNE!!
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeJoi Noi 25, 2010 12:36 pm

sall
Sus In jos
Toxic SpaXer
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 09/06/2010
Varsta : 113
Localizare : Aici
Comentarii : warn max=reclama
by rony

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeJoi Noi 25, 2010 1:06 pm

Salut si bafta!
Sus In jos
KlausePs
Membru Elite
Membru Elite
KlausePs

Data de inscriere : 04/08/2010
Varsta : 28
Localizare : In lumea mea :P

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeJoi Noi 25, 2010 10:29 pm

Salut mane si eu eram inainte intr-o formatie,cantam la tobe,si daca asculti rock,esti de al nostru;)
Sus In jos
•ďŗè∂м-špırıт•
Membru Elite
Membru Elite
•ďŗè∂м-špırıт•

Data de inscriere : 18/06/2010
Varsta : 31
Localizare : My Own World :X :p

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitimeSam Noi 27, 2010 11:30 am

nu esti d almeu Sad, eu cand Hannah montana Smile), who said sau c era..
glm..
sper sa ne intelegem Smile bft
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salut...sunt tot Bakuya12 :)   Salut...sunt tot Bakuya12 :) Icon_minitime

Sus In jos

Salut...sunt tot Bakuya12 :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Salut sunt nou
» salut...sunt nou in joc
» SaLuT!SuNt NoU!
» Salut !!! !!!Eu sunt nou....
» Salut,eu sunt

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum