คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: UN SINGUR LUCRU VREA USA STIU Dum Noi 14, 2010 8:17 am | |
| un singur lucru vreau sa stiu decand mi-am facut nou cont toti ati inceput sa sariti pe mine sa ma exludeti din prietenia voastra.Imi cer mii de scuze pentruca am reclamat atatea despre voi sper sa ma iertati ieu unul nu mai plec ca o sami fie dor de toti pe care iam cunoscut incodata SCUZE. | |
|
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: UN SINGUR LUCRU VREA USA STIU Dum Noi 14, 2010 8:38 am | |
| mane iti zic ceva (respecta si vei fi respectat) | |
|
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: UN SINGUR LUCRU VREA USA STIU Dum Noi 14, 2010 8:42 am | |
| ms | |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: UN SINGUR LUCRU VREA USA STIU Dum Noi 14, 2010 8:47 am | |
| multumesc de sfat sper sa imi deveniti prieteni buni cu toti de pe joc forum chat ms | |
|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: UN SINGUR LUCRU VREA USA STIU Dum Noi 14, 2010 8:55 am | |
| - AaronStone a scris:
- un singur lucru vreau sa stiu decand mi-am facut nou cont toti ati inceput sa sariti pe mine sa ma exludeti din prietenia voastra.Imi cer mii de scuze pentruca am reclamat atatea despre voi sper sa ma iertati ieu unul nu mai plec ca o sami fie dor de toti pe care iam cunoscut incodata SCUZE.
De data asta esti iertat dar daca se mai intampla vei fi sanctionat! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: UN SINGUR LUCRU VREA USA STIU | |
| |
|