คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: cutitele de demon cu cheie de aur azur argint scoarta de metal si cu limba de aur :) Sam Noi 13, 2010 3:07 am | |
| cumparati cutitele demon cu cheie de aur glazura de demon si ochi de broasca tot intrun singur set ACEASTA A FOST O GLUMA | |
|
Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: cutitele de demon cu cheie de aur azur argint scoarta de metal si cu limba de aur :) Sam Noi 13, 2010 4:40 am | |
| Topic mutat la sectiunea NEGOT! | |
|
Zoo[M] Membru Elite
Data de inscriere : 17/07/2010 Localizare : Ch1 Regat Blue ;x
| Subiect: Re: cutitele de demon cu cheie de aur azur argint scoarta de metal si cu limba de aur :) Dum Noi 14, 2010 8:27 pm | |
| ce fel de gluma a fost asta? | |
|
K!llє4ŶӨü Membru Elite
Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 29 Localizare : In fatza PC-ului :D
| Subiect: Re: cutitele de demon cu cheie de aur azur argint scoarta de metal si cu limba de aur :) Lun Noi 15, 2010 12:27 am | |
| Nu prea are sens ma.... explica si u mai bn | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cutitele de demon cu cheie de aur azur argint scoarta de metal si cu limba de aur :) | |
| |
|