understrike Membru
Data de inscriere : 21/05/2010 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Ba nenea GM Vin Noi 12, 2010 11:56 pm | |
| scuza-ma dar nu mai suport tocmai ce am facut P la 3 skilluri tu dai rr>? m-am chinuit cateva ore si tu dai RR ma las de metinu asta creeaza depententa scz de limbaj dar nu mai suport (dc tre` sa dai mereu RR la caractere?? si la conturi Bye bye all joc pe metinu asta de cand e deschis dar ma las | |
|
Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: Ba nenea GM Sam Noi 13, 2010 12:01 am | |
| Deci sa spun pe intelesul tau restartul s-a dat din cauza unui copil obsedat care tot flooda serverul si tu vii aici spunand ca nu mai suporti.Nu numai tu ai pierdut iteme etc! | |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: pentru curiozitatea ta Sam Noi 13, 2010 12:12 am | |
| dupa cum vezi si tu am cateva reclamati pt tine 1.ai folosit limbaj peste limita bunului simt 2.sa resetat din cauza unor probleme de internet daca ai fi citit 3.decat sa ne vorbesti urat si sa strici atmosfera placuta si calma mai bine nu mai anuntai nimic dupa cum vezi nu esti singurul care sufera .
Edit by sAAb WARN 1 nu te mai baga in toate topicurile cu raspunsuri de astea risti BAN | |
|
understrike Membru
| Subiect: Re: Ba nenea GM Sam Noi 13, 2010 1:56 am | |
| | |
|
eu Membru
Data de inscriere : 10/11/2010
| Subiect: Re: Ba nenea GM Sam Noi 13, 2010 2:04 am | |
| Wa..eu is ninja..am 4 P'uri...leam faqt in 30 de min..sau chiar mai putin....nu te obliga nimeni sa joci...si apoi..nu esti u asa de cunoscut frate sa zici k ''Pleci''...dak erai Mod sau alt cv..mai ziceam..da esti un ''parlit '' de membru ) | |
|
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Ba nenea GM Sam Noi 13, 2010 2:08 am | |
| nu conteaza ce esti mod ,owner,gm... conteaza daca esti de treaba | |
|
understrike Membru
| Subiect: Re: Ba nenea GM Sam Noi 13, 2010 2:28 am | |
| - eu a scris:
- Wa..eu is ninja..am 4 P'uri...leam faqt in 30 de min..sau chiar mai putin....nu te obliga nimeni sa joci...si apoi..nu esti u asa de cunoscut frate sa zici k ''Pleci''...dak erai Mod sau alt cv..mai ziceam..da esti un ''parlit '' de membru )
Ce te bagi tu? ma si enervezi trebuie neaparat sa fiu mod GM sau altceva?? ti-am zis ca ma las pt ca nu stiam parola acum o stiu taci *** | |
|
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Ba nenea GM Sam Noi 13, 2010 5:12 am | |
| Incepeti cearta ?!
T.C.! Si bafta in continuare ! | |
|