คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Vin Noi 12, 2010 11:44 pm | |
| Salut pe mine ma cheama Vlad pe metin2rospeed ma cheama AaronStone si as vrea sa va cunosc pe toti abea astept sami raspundeti si sa facem cunostinta. | |
|
eu Membru
Data de inscriere : 10/11/2010
| Subiect: Re: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Sam Noi 13, 2010 2:00 am | |
| Noroc! | |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: a mzis ceva gresit? Sam Noi 13, 2010 2:33 am | |
| lol ce am zis gresit | |
|
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Lun Noi 29, 2010 1:54 am | |
| Salut.. Si sa stii ca esti un post-hunt.. | |
|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Mar Noi 30, 2010 11:25 pm | |
| - Haa?? SPeedZa e aici:X a scris:
- Salut..
Si sa stii ca esti un post-hunt.. SPeedza uh vb de post-hunt?uh care te bagi in toate absolut toate topicurile? Uite cn e post-hunt....!.......la toate topicurile exista cate-un post de al tau...asa ca ciocu mic si jok de glezne...! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine | |
| |
|