Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSalut sa ma prezint si eu cum se cuvine EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Empty
MesajSubiect: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine   Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Icon_minitimeVin Noi 12, 2010 11:44 pm

Salut pe mine ma cheama Vlad pe metin2rospeed ma cheama AaronStone si as vrea sa va cunosc pe toti abea astept sami raspundeti si sa facem cunostinta.
Sus In jos
eu
Membru
Membru
eu

Data de inscriere : 10/11/2010

MesajSubiect: Re: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine   Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 2:00 am

Noroc! bounce
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: a mzis ceva gresit?    Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 2:33 am

lol ce am zis gresit Sad
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine   Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Icon_minitimeLun Noi 29, 2010 1:54 am

Salut..
Si sa stii ca esti un post-hunt..
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine   Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 11:25 pm

Haa?? SPeedZa e aici:X a scris:
Salut..
Si sa stii ca esti un post-hunt..

SPeedza uh vb de post-hunt?uh care te bagi in toate absolut toate topicurile?
Uite cn e post-hunt....!.......la toate topicurile exista cate-un post de al tau...asa ca ciocu mic si jok de glezne...!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine   Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine Icon_minitime

Sus In jos

Salut sa ma prezint si eu cum se cuvine
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Salut sunt nou si cum se cuvine sa ma prezint si eu :D :
» Salut,ash vrea sa ma prezint
» Sa ma prezint si eu
» Ma prezint si eo:P:P
» Sa ma prezint si eu :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum