| Nou P'aici | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kisser Membru
Data de inscriere : 10/11/2010 Varsta : 41 Localizare : Brasov
| Subiect: Nou P'aici Mier Noi 10, 2010 10:22 am | |
| Fiind nou intotdeauna imi place sa investighez putin terenul. Am urmarit sbuiectele voastre si am dat peste o chestie interesanta... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Acel om este chiar GA ? Asa vorbeste Ga'ul userilor? CretzuV da, poate nu a fost cel mai inspirat in ceea ce a spus insa modul lui de exprimare fata de cel al acelei supermoderatoare mi se pare ceva mai superior(sa imi fie cu iertare). Si daca nu GA a zis acele lucruri, le-a spus super moderatoarea? Asa sunt tratati jucatorii pe acest server? Are rost sa ma apuc sau nu ? Sa-mi fie tot cu iertare. M'am uitat pe profilul Ga-ului si are 30 de ani? Te salut am si eu 27 de ani. Imi poti spune te rog( si nu ma luati tare, doar ca imi place sa le fiu alaturi celor fara suport) prin ce ti se pare tie draga domnule acel copil prost ? + ca acel user, ciupa ciups etc nu mi s-a parut ca a adus cine stie ce jigniri domnisoarei respective. Ei au primit bann doar pentru ca a fost ea deranjata de prezenta lor ? ciupa acela desi are un limbaj mai anti gramatical (in ceea ce priveste scrisul) si-a spus doar parerea raspunzand cu aceeasi moneda. | |
|
| |
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
| Subiect: Re: Nou P'aici Mier Noi 10, 2010 10:54 am | |
| | |
|
| |
Kisser Membru
Data de inscriere : 10/11/2010 Varsta : 41 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Nou P'aici Mier Noi 10, 2010 11:14 am | |
| Eu am facut si point pe faptul ca modificarea a fost facuta de GA ardeash. Problema nu e sa ii scoata bann-ul ca eu nu cunosc pe niciunul din ei, totusi ma intrebam doar unde este respectul fata de jucator. | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| |
| |
Rony Membru Elite
Data de inscriere : 27/06/2010 Localizare : In locuri periculoase
| Subiect: Re: Nou P'aici Vin Noi 12, 2010 5:26 am | |
| Kissier are 3 conturi pe acelasi ip pe forumul nostru CretzuV Kissier CretzuV8 nu exista o regula care sa interzica asta? )) | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Nou P'aici Vin Noi 12, 2010 5:31 am | |
| | |
|
| |
Rony Membru Elite
Data de inscriere : 27/06/2010 Localizare : In locuri periculoase
| Subiect: Re: Nou P'aici Vin Noi 12, 2010 5:35 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nou P'aici | |