| a venit si plecarea mea | |
|
+5Suspektu Andrey96 Criss Angel Zoo[M] †♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: a venit si plecarea mea Lun Noi 08, 2010 11:29 am | |
| mda, cum zice si titlu e vremea ca si ceilalti sa ma cam retrag... din pacate... cu multe certuri da tot prieteni imi sunt: criss ( neam certat noi da tot prieten imi esti ) vere ( tieti las averea =)) si toti ceilalti cam atat am de zis... app isa nu-mi poti scoate pt 5 min banu de pe chat sa-mi iau putzin si acolo adio? oricum,la bn si la rau toti mi-ati fost niste adevarati prieteni si pot spune sa zic o mica lista cu prietenii pe care, cu greu cu bn m-am inteles: reptila [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Isabella Ramona pepsy aragon myky ardeash Angel XxAdytzaxX Poker Lore TmWar Style XxZetuXx Friend DarkMyrage orlon magoo88 Reaven/GodFther WhiteDemon Dany CRISS Angel walle XxXDeathXxX
Ultima editare efectuata de catre †♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† in Lun Noi 08, 2010 12:42 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Zoo[M] Membru Elite
Data de inscriere : 17/07/2010 Localizare : Ch1 Regat Blue ;x
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Lun Noi 08, 2010 11:33 am | |
| | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Lun Noi 08, 2010 11:37 am | |
| | |
|
| |
Andrey96 Membru
Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: ie viata ta Lun Noi 08, 2010 11:39 am | |
| am niste obiecti pt tn: 1.Sv are sanse sa se redeschida siteul a fostt redeschis [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]2.Am o melodie pt tn [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si inca 1 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]3.Sper sa te convinga sa te intorci si app cand 1 cade cadem toti cand 1 se ridica ne ridicam toti, daca 1 renunta renuntam toti | |
|
| |
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Lun Noi 08, 2010 11:44 am | |
| andrei ms de incurajari, dak ai sti tu ce bn ar fi pt unii sa scape de mn:)) poate cei mai multi ma stiti zis ,,COLA'' ma stiti voi oricum andrei pt unii tu sti ce bn ar fi? ) | |
|
| |
Andrey96 Membru
Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Lun Noi 08, 2010 11:49 am | |
| Nu...Recunosc nam auzit de tn nu vreau sami pun numele aicia de aorece ma veti recunoaste imediat sun un anume nume care ma deranjeaza:D Dar mai bn ramanem uniti ca o familie sv sper si speram sa se redeschida. Daca vrei sa pleci nu te opreste nici un lant...Dar daca nuv rei sa pelci si simti in adancul tau ca vrei sa te alsi anuntama ca te elg yo bn cu lanturi:))))) | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Lun Noi 08, 2010 12:05 pm | |
| ciupi :'( sh io undes? oricum bafta in continuare sh sa nu te prind k nu mai intri p chat | |
|
| |
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Lun Noi 08, 2010 12:41 pm | |
| team uitat )) si oi vedea eu si asa eu imi vad de treaba la sv meu eu nu duc dor | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Lun Noi 08, 2010 12:43 pm | |
| ee las k te fak io sa duci byez tre sa ies =))) | |
|
| |
DEMONrau Membru
Data de inscriere : 08/11/2010 Varsta : 35 Localizare : BrAiLa
| |
| |
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Mier Noi 10, 2010 7:03 am | |
| | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Sam Noi 13, 2010 2:47 am | |
| | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea Sam Noi 13, 2010 3:44 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: a venit si plecarea mea | |