>>Zorga<< Membru Elite
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Sibiu Comentarii : Respecta si vei fi respectat!
| Subiect: GA IN LEGATURA CU NOUL CLIENT Joi Noi 04, 2010 4:58 am | |
| GA DECI INTRU IMI APARE FATA AIAI SURA DAU ACOLOC CLICK SI NU IMI INTRA SE FACE ECRANU NEGRU SI APOI IMI REVINE LA DEKSTOP ! NU AM FACUT NICI O MODIFICARE LA CALCULATOR ZIMI TE ROG CE POT FACE!
MULTUMESC | |
|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: GA IN LEGATURA CU NOUL CLIENT Joi Noi 04, 2010 8:08 am | |
| - >>Zorga<< a scris:
- GA DECI INTRU IMI APARE FATA AIAI SURA DAU ACOLOC CLICK SI NU IMI INTRA SE FACE ECRANU NEGRU SI APOI IMI REVINE LA DEKSTOP ! NU AM FACUT NICI O MODIFICARE LA CALCULATOR ZIMI TE ROG CE POT FACE!
MULTUMESC Inceasrca sa modifici configurarea 800x600 vezi daca merge si daca iti da eroare cand incerci sa intrii pe joc si apare fereastra cu sura incide jocul si deschidel iara si cum apare imaginea cu sura dai OK sa intrii in client iti va merge si mie imi apare eroare prima data cand vreau sa intru pe joc!Bft sper sa iti mearga! | |
|
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: GA IN LEGATURA CU NOUL CLIENT Joi Noi 04, 2010 9:03 am | |
| - Isabella a scris:
- >>Zorga<< a scris:
- GA DECI INTRU IMI APARE FATA AIAI SURA DAU ACOLOC CLICK SI NU IMI INTRA SE FACE ECRANU NEGRU SI APOI IMI REVINE LA DEKSTOP ! NU AM FACUT NICI O MODIFICARE LA CALCULATOR ZIMI TE ROG CE POT FACE!
MULTUMESC
Inceasrca sa modifici configurarea 800x600 vezi daca merge si daca iti da eroare cand incerci sa intrii pe joc si apare fereastra cu sura incide jocul si deschidel iara si cum apare imaginea cu sura dai OK sa intrii in client iti va merge si mie imi apare eroare prima data cand vreau sa intru pe joc!Bft sper sa iti mearga! asa si la mn.. dar sa nu inchizi fereasta aia q sura ca altfel si se va bloca clientul... | |
|
>>Zorga<< Membru Elite
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Sibiu Comentarii : Respecta si vei fi respectat!
| Subiect: Re: GA IN LEGATURA CU NOUL CLIENT Joi Noi 04, 2010 9:23 am | |
| | |
|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: GA IN LEGATURA CU NOUL CLIENT Vin Noi 05, 2010 10:47 am | |
| Raspuns primit!
Topic Inchis! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GA IN LEGATURA CU NOUL CLIENT | |
| |
|