| Salutare , sunt nou p'aci :) | |
|
+3Autopsy ^_^ Negative GigiCostica 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
GigiCostica Membru Elite
Data de inscriere : 16/05/2010 Localizare : ConStaNta laNd Of JoKeS
| Subiect: Salutare , sunt nou p'aci :) Dum Mai 16, 2010 8:09 am | |
| Salut , am 16 ani si sunt din Constanta.Pasiunile mele sunt handbal'ul , metinul si desigur cititul .....hai sa zicem ca la faza cu cititul glumesc logic insa daca este vorba despre ceva interesant n'am nimic impotriva sa'mi pierd vremea vreo 1 ora ' o ora jumate' citind.Ca orice copil sanatos la cap nu imi place scoala cel putin nu mi-a placut in generala insa la liceu este destul de fain .Sunt un tip care nu se supara foarte repede.... si imi plac glumele bune si cele care sunt spuse bine Probabil ca multi deja ma cunoasteti in joc am numele Smiley ...nu un as in pvp insa in pvm nam adversar deoarece sunt mental , momentan level 80 , atat am putut azi .Cam atat.....ne vedem in joc cand se va deschide ...poate ne vedem in seara asta la event daca se mai tine. Apropo sunt in regatul Blue... see YA ! | |
|
| |
Negative Membru
Data de inscriere : 28/04/2010 Localizare : Dumnezeu stie unde m-a aruncat...
| Subiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :) Dum Mai 16, 2010 8:39 am | |
| Bine ai venit pari un tip de treaba sper sa ne intelegem excelent:P Bafta cu mentalul! am si eu unul | |
|
| |
Autopsy ^_^ Membru
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Zalau , bă !
| Subiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :) Dum Mai 16, 2010 8:45 am | |
| Smiley , bun-venit ! Ma mai tii minte ? :p | |
|
| |
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Membru Elite
Data de inscriere : 29/04/2010 Varsta : 28 Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]
| Subiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :) Dum Mai 16, 2010 9:06 am | |
| | |
|
| |
❣ Ř∂mσ :ჯ Membru Elite
Data de inscriere : 25/04/2010 Varsta : 112 Localizare : # Pe malu' marii..Privind rasaritu :)
| |
| |
GigiCostica Membru Elite
Data de inscriere : 16/05/2010 Localizare : ConStaNta laNd Of JoKeS
| |
| |
Autopsy ^_^ Membru
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Zalau , bă !
| Subiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :) Lun Mai 17, 2010 5:27 am | |
| | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: :) Lun Mai 17, 2010 7:10 am | |
| | |
|
| |
Trotibal Membru
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Tg-Jiu
| Subiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :) Sam Iun 19, 2010 12:37 am | |
| Probabil ca multi deja ma cunoasteti in joc am numele Smiley ...nu un as in pvp insa in pvm nam adversar deoarece sunt mental , momentan level 80 .
Cred k tiai gasit nasul, sunt mental am lvl 91 Trotibal si cred k am avut cateva conflicte prin red forest pe moobiii, mie imi place sa am cat mai multi pe mn si diferenta e ca le am si cu pvp:).Dar ne si asemanam nici mie nu-mi place scoala:P
Oricum bine ai venit si bafta la crescut si sryyyy pt neintelegeri in joc, sunt pe rosu:P | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :) | |
| |
|
| |
| Salutare , sunt nou p'aci :) | |
|