Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSalutare , sunt nou p'aci :) EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Salutare , sunt nou p'aci :)

In jos 
+3
Autopsy ^_^
Negative
GigiCostica
7 participanți
AutorMesaj
GigiCostica
Membru Elite
Membru Elite
GigiCostica

Data de inscriere : 16/05/2010
Localizare : ConStaNta laNd Of JoKeS

Salutare , sunt nou p'aci :) Empty
MesajSubiect: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 8:09 am

Salut , am 16 ani si sunt din Constanta.Pasiunile mele sunt handbal'ul , metinul si desigur cititul .....hai sa zicem ca la faza cu cititul glumesc logic Laughing insa daca este vorba despre ceva interesant n'am nimic impotriva sa'mi pierd vremea vreo 1 ora ' o ora jumate' citind.Ca orice copil sanatos la cap nu imi place scoala cel putin nu mi-a placut in generala insa la liceu este destul de fain Twisted Evil .Sunt un tip care nu se supara foarte repede....
rendeer si imi plac glumele bune si cele care sunt spuse bine Laughing Laughing Probabil ca multi deja ma cunoasteti in joc am numele Smiley ...nu un as in pvp insa in pvm nam adversar deoarece sunt mental , momentan level 80 , atat am putut azi Laughing .Cam atat.....ne vedem in joc cand se va deschide ...poate ne vedem in seara asta la event daca se mai tine. Apropo sunt in regatul Blue... see YA ! drunken drunken
Sus In jos
Negative
Membru
Membru
Negative

Data de inscriere : 28/04/2010
Localizare : Dumnezeu stie unde m-a aruncat...

MesajSubiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 8:39 am

Bine ai venit pari un tip de treaba sper sa ne intelegem excelent:P Bafta cu mentalul! am si eu unul Twisted Evil
Sus In jos
Autopsy ^_^
Membru
Membru
Autopsy ^_^

Data de inscriere : 08/05/2010
Localizare : Zalau , bă !

MesajSubiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 8:45 am

Smiley , bun-venit !
Ma mai tii minte ? :p
Sus In jos
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥
Membru Elite
Membru Elite
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥

Data de inscriere : 29/04/2010
Varsta : 28
Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]

MesajSubiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 9:06 am

Bun venit >:d<..Bafta la joc cheers sh poate ne vom vedea sh in joc Very Happy

P.S:sh eo sunt in blue Like a Star @ heaven
Sus In jos
❣ Ř∂mσ :ჯ
Membru Elite
Membru Elite
❣ Ř∂mσ :ჯ

Data de inscriere : 25/04/2010
Varsta : 112
Localizare : # Pe malu' marii..Privind rasaritu :)

MesajSubiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 9:11 am

Smile)) Club CSS 1 Constanta,si din pacate nu stie antrenorul Smile)) bai ma chinui sati zic care e =))) si tuuuuu doamnee .
Sus In jos
GigiCostica
Membru Elite
Membru Elite
GigiCostica

Data de inscriere : 16/05/2010
Localizare : ConStaNta laNd Of JoKeS

MesajSubiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 9:17 am

Embarassed autopsy tu erai cel care mi-a spus " mai da cat ai crescut Smile) " tu erai parca nu? Very Happy
Sus In jos
Autopsy ^_^
Membru
Membru
Autopsy ^_^

Data de inscriere : 08/05/2010
Localizare : Zalau , bă !

MesajSubiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 5:27 am

SmileY a scris:
Embarassed autopsy tu erai cel care mi-a spus " mai da cat ai crescut Smile) " tu erai parca nu? Very Happy
Uite, ca stie . Ma mir cum de nu mai uitat !
Facem azi un duel :> ? lol!
Sus In jos
^_^ZCF^_^
V.I.P.
V.I.P.
^_^ZCF^_^

Data de inscriere : 21/04/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva'n romania

MesajSubiect: :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 7:10 am

bn ai venit man Wink Razz

nici mie nu imi place scoala Smile ...avem un lucru in comun Smile)

hmmm...am impresia ca team vazut pe server dar nu imi amintesc bine Smile) Razz
Sus In jos
Trotibal
Membru
Membru

Data de inscriere : 18/06/2010
Varsta : 31
Localizare : Tg-Jiu

MesajSubiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 12:37 am

Probabil ca multi deja ma cunoasteti in joc am numele Smiley ...nu un as in pvp insa in pvm nam adversar deoarece sunt mental , momentan level 80 .

Cred k tiai gasit nasul, sunt mental am lvl 91 Trotibal si cred k am avut cateva conflicte prin red forest pe moobiii, mie imi place sa am cat mai multi pe mn si diferenta e ca le am si cu pvp:).Dar ne si asemanam nici mie nu-mi place scoala:P

Oricum bine ai venit si bafta la crescut si sryyyy pt neintelegeri in joc, sunt pe rosu:P
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salutare , sunt nou p'aci :)   Salutare , sunt nou p'aci :) Icon_minitime

Sus In jos

Salutare , sunt nou p'aci :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» salutare sunt silve
» Ti se pare ca sunt micutul hekar ok :)) poti sa vo dovedesc de ce sunt in stare maine e si timpul
» Salutare :p
» Salutare all :)
» Salutare.......

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Esti nou ? Prezinta-te !-
Mergi direct la: