| Nu se poate | |
|
+11Rony GodFather♥ †♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† XxXAdytzaXxX aalleezx 3my098 ♫JυѕтOνєя™♫ Isabella Cottura2001 al3cs TsZoPIx 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| Subiect: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 4:22 am | |
| Ati ajuns sub orice critica posibila......sa va fie rusine....
Nu sunteti in stare de nimic dar sa furati nume puteti.....RUSINE
P.s Au furat BuBuX... RUSINE | |
|
| |
al3cs Membru
Data de inscriere : 30/09/2010
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 4:51 am | |
| Asa e bubule azi am intrat pe chat si mai era 1 BuBuX rusine sa ii fie macar ai fani:)) | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 4:55 am | |
| tot eu am fost si pe chat:))))
am luat ban si cu contu meu si cu contul lui nico:)) | |
|
| |
Cottura2001 Membru Elite
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Borsa Maramures
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 4:59 am | |
| Niko,Dani astia care vau furat numele sunt trogloditi,copii de lemn,copii cu viitor in punga...copii care nu stie cat face 2+2 ori 4:)) Sami fure numele...ias spune lui Angel sai afle ip..si ias floda ca pe niste copii orfani... Orkum flap jack nu o sa mai aiba calculator....de azi in colo...se ocupa fratemio cu hackul de el.... Niko,Dani sper sa revenitit:( va ducem dorul | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 8:02 am | |
| Isa stiu ca estii suparata pe mne dar eu chiar nu am furat numele tau credema nu lam furat nu stiam de breasla ta!!! dar vad ca nu ma crezi.... dak eu jur ca nu am furat....nu poti sa faci mai mult!!!... | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 8:34 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 9:03 am | |
| Serios ca nu am?....BloodyAngels=ingeri sangerosi....sau ceva de genu asta....
Ultima editare efectuata de catre Schimbanumele in Joi Oct 28, 2010 9:09 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| |
| |
3my098 Membru
Data de inscriere : 17/09/2010 Varsta : 28 Localizare : ai vrea uh sa stii:))
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 9:27 am | |
| am mai spus odato sio voi mai spune copii care nu pot sasi creeze un nume propriu ”original” si fura de la altii casa se deie ei smecheri | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 9:40 am | |
| Aha...eu asa am traduso.....apropo,am fost banat pe chat?
| |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 11:15 am | |
| - Lov3 BuBuX a scris:
- Ati ajuns sub orice critica posibila......sa va fie rusine....
P.s Au furat BuBuX... RUSINE )) copii fara pik de minte:))).. mai iy cerea si GM lu Angel=)))) | |
|
| |
aalleezx Membru
Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 11:29 am | |
| Bai nu mai dati frate Mod la toti .. ma distram cu unu si am zis : ma tu esti prost nu se face asa se zice bona ce mai faci ? te scot la o licoare rosie si ala imi da ban 1 ora poi dc frate eu stiu ca se da kick la 2-3 kick ban 1 ora si am zis dekat prost da pai aia care injura de mame si de mortzi ect alora le dau dekat kick si ban dak e nevoie ... numele LU ALA ca asa pot sa il numesc este :[MOD]ลnĐreŸ | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 11:51 am | |
| si mie mi`au furat numele.. PS=cei care ma stiau pe numele XxXAdytzaXxX nu st eo acela.....numele care`l am akm e Adytza | |
|
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 12:27 pm | |
| mda aicea la mn toate numele mele : Sopker,SuraElItE au fost furate, copii fara viitor, creati la eprubeta din greseala,facuti din lenor(zis detergent) nu prea inteleg ce-s cu copii astia copaci...oricum cola are destule modele de ,,nume'' cei care poarta numele de Sopker si SuraElItE sunt doar niste ,,glaciatori'' zis copii care nau viitor... | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Nu se poate Joi Oct 28, 2010 10:49 pm | |
| - Cottura2001 a scris:
- Niko,Dani astia care vau furat numele sunt trogloditi,copii de lemn,copii cu viitor in punga...copii care nu stie cat face 2+2 ori 4:))
Sami fure numele...ias spune lui Angel sai afle ip..si ias floda ca pe niste copii orfani...
Orkum flap jack nu o sa mai aiba calculator....de azi in colo...se ocupa fratemio cu hackul de el....
Niko,Dani sper sa revenitit:( va ducem dorul tu floodezi toata lumea aiurea ca v-au furat numele | |
|
| |
Rony Membru Elite
Data de inscriere : 27/06/2010 Localizare : In locuri periculoase
| Subiect: Re: Nu se poate Vin Oct 29, 2010 7:43 am | |
| - Lov3 BuBuX a scris:
- Ati ajuns sub orice critica posibila......sa va fie rusine....
P.s Au furat BuBuX... RUSINE deparca mie nu imi fura astia numele eu am numele Ronyx de pe ro eu l-am inventat acum este unu pe speed care mi l-a furat ... doar ca are xXRonyXx Rusine sa le fie astora care fura nume | |
|
| |
Eminem Membru
Data de inscriere : 23/04/2010 Varsta : 30 Localizare : Vrancea
| |
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Nu se poate Dum Oct 31, 2010 5:12 am | |
| | |
|
| |
YuLy* Membru
Data de inscriere : 06/05/2010 Varsta : 36 Localizare : = BUZAU =
| Subiect: Re: Nu se poate Dum Oct 31, 2010 6:11 am | |
| - Cottura2001 a scris:
- Niko,Dani astia care vau furat numele sunt trogloditi,copii de lemn,copii cu viitor in punga...copii care nu stie cat face 2+2 ori 4:))
Sami fure numele...ias spune lui Angel sai afle ip..si ias floda ca pe niste copii orfani...
Orkum flap jack nu o sa mai aiba calculator....de azi in colo...se ocupa fratemio cu hackul de el....
Niko,Dani sper sa revenitit:( va ducem dorul Hai ca m-ai dat pe spate cu asta,nu vreau sa par obraznic,dar....cine sti o-i fi si tu vreun pui de "Matrix" | |
|
| |
mUziK ! V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Localizare : Pe Scaun .
| Subiect: Re: Nu se poate Dum Oct 31, 2010 8:38 am | |
| Te inteleg si mie fura astia numele in joc ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu se poate | |
| |
|
| |
| Nu se poate | |
|