| Asta imi este scris... | |
|
+5XxXAdytzaXxX GodFather♥ sMiLeY! ;x Isabella Ake 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Ake Membru
Data de inscriere : 31/07/2010 Localizare : Inchisoare:)
| Subiect: Asta imi este scris... Mar Oct 26, 2010 12:11 pm | |
| N'seara.
"O poveste"
Am intrat in aceasta lume,nestiind daca e bine sau rau.Am crezut in multi oameni care s-au dovedit a fi falsi.Am intalnit multi oameni de treaba cu care pot lega o vorba de alta.Nu stiam niciodata ce ma asteapta.Am pus multa inima pentru acest server.Azi am mers intr-un suflet acasa de la scoala pentru a ma juca pe server.Totul bine si frumos ba chiar ajunsesem primul in top si asa vroiam sa raman.Azi seara am cam ramas mut. SFARSIT!!!
Niste completari...
Oameni la care am tinut si inca tin sunt: LoRe,Lary,Mylar,Kill,Cristina,Deni "din familie" Isabella,pepsy,Angel,ardeash,Friend,andrey,Thunder,Laura si multi altii...( imi cer scuze fata de cei pe care nu i-am scris,oricum ei simt asta).
Asa cum e si titlul asa mi-a fost scris,adica sa nu mai joc pe acest server... Nu voi uita niciodata clipele petrecute pe acest server,rele sau bune dar am avut pe cineva langa mine...
Ma veti putea gasi mai rar pe metin2(oficial) pe urmatoarele servere si nume... Metin2RO: Pegasus,Nume: GoodHealer Draco,Nume: Ache Metin2UK: Corum,Nume: Espagnol
Acum cred ca voi urma o cale noua pe Metin2RO server Hydra acolo unde este prietena mea la care tin foarte mult.
V-oi mai intra pe chat,forum dar mai rar...
Imi cer scuze daca am gresit fata de cineva...
Ma veti putea gasi si la ID: ake.ake36 (Va rog nu-l stergeti pentru ca vreau sa mai vorbesc cu cativa daca ma vor baga in lista,faceti atata si pentru mine).
Deci cred ca ne luam la revedere...
Respect all:)
Good Luck...
| |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mar Oct 26, 2010 12:27 pm | |
| - Ake a scris:
- N'seara.
"O poveste"
Am intrat in aceasta lume,nestiind daca e bine sau rau.Am crezut in multi oameni care s-au dovedit a fi falsi.Am intalnit multi oameni de treaba cu care pot lega o vorba de alta.Nu stiam niciodata ce ma asteapta.Am pus multa inima pentru acest server.Azi am mers intr-un suflet acasa de la scoala pentru a ma juca pe server.Totul bine si frumos ba chiar ajunsesem primul in top si asa vroiam sa raman.Azi seara am cam ramas mut. SFARSIT!!!
Niste completari...
Oameni la care am tinut si inca tin sunt: LoRe,Lary,Mylar,Kill,Cristina,Deni "din familie" Isabella,pepsy,Angel,ardeash,Friend,andrey,Thunder,Laura si multi altii...( imi cer scuze fata de cei pe care nu i-am scris,oricum ei simt asta).
Asa cum e si titlul asa mi-a fost scris,adica sa nu mai joc pe acest server... Nu voi uita niciodata clipele petrecute pe acest server,rele sau bune dar am avut pe cineva langa mine...
Ma veti putea gasi mai rar pe metin2(oficial) pe urmatoarele servere si nume... Metin2RO: Pegasus,Nume: GoodHealer Draco,Nume: Ache Metin2UK: Corum,Nume: Espagnol
Acum cred ca voi urma o cale noua pe Metin2RO server Hydra acolo unde este prietena mea la care tin foarte mult.
V-oi mai intra pe chat,forum dar mai rar...
Imi cer scuze daca am gresit fata de cineva...
Ma veti putea gasi si la ID: ake.ake36 (Va rog nu-l stergeti pentru ca vreau sa mai vorbesc cu cativa daca ma vor baga in lista,faceti atata si pentru mine).
Deci cred ca ne luam la revedere...
Respect all:)
Good Luck...
Cum sa pleci mai ce ti-o venit? | |
|
| |
Ake Membru
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mar Oct 26, 2010 12:29 pm | |
| Asta este...Nu vreau sa dau prea multe explicatii...acum sunt si obosit si nervos...
Good Luck... | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mar Oct 26, 2010 12:32 pm | |
| - Ake a scris:
- Asta este...Nu vreau sa dau prea multe explicatii...acum sunt si obosit si nervos...
Good Luck... Te-am deranjat noi cu cv?mai bn zis eu... | |
|
| |
Ake Membru
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mar Oct 26, 2010 12:36 pm | |
| Nu !!! V-am respectat si va voi respecta pe toti in continuare... Sa nu credeti ca plec din cauza unuia sau a altuia...
Sincer sa fiu in ultimul timp parca am fost blestemat...
Good Luck... | |
|
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mar Oct 26, 2010 10:37 pm | |
| Ake stiu cum este...si eu am patit-o in ultima vreme dar am trecut peste asta...sper sa te rasgandesti sa te apuci de speed si poate vei reusi sa treci de neplacerile tale Bafta in continuare | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mar Oct 26, 2010 10:59 pm | |
| nu inteleg | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mier Oct 27, 2010 12:13 am | |
| dc ma la pleci? stai aici!! | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mier Oct 27, 2010 2:19 am | |
| | |
|
| |
3my098 Membru
Data de inscriere : 17/09/2010 Varsta : 28 Localizare : ai vrea uh sa stii:))
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mier Oct 27, 2010 2:26 am | |
| nu am apucat sa te cunosc dar stiu cai fost o persoana minunata!!! dar am un sfat gandestete de 2 ori inainte de a lua o decizie | |
|
| |
Ake Membru
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mier Oct 27, 2010 3:57 am | |
| Pe parcurs o sa ma mai gandesc Good Luck... | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mier Oct 27, 2010 9:29 am | |
| pt un lvl pleci? ahh whatever gandeste'te ca oricum ajungeai la 99 ) si mai erau si altii tot cu 99 intr'un final lvl nu conteza .. doar posibilitatea de a te distra debea acum am obs topicul vezi ca ti'o iei pe chat >: ) | |
|
| |
Ake Membru
| Subiect: Re: Asta imi este scris... Mier Oct 27, 2010 10:28 am | |
| am zis ceva de lvl? te astept pe chat:P =))) Good Luck ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Asta imi este scris... | |
| |
|
| |
| Asta imi este scris... | |
|