Salutari , metin2SPEED...
-Pentru inceput , vreau sa-mi cer scuze pt. ca am postat in locul gresit.
M-am descis sa fac si eu o cerere de game master pe acest server.
Sa incepem cu inceputul , o sa va prezint cateva lucruri despre mine : Am 16 ani si locuiesc in Prahova,Ploiesti , sunt o fire prietenoasa si un om care este dispus sa explice tuturor necunoscatorilor ce trebuie sa faca pentru a juca pe un server cat si despre probleme in joc.Imi plac foarte mult oamenii si ma inteleg bine cu ei , imi place sa ma uit la televizor , sa ma joc pe calculator si cand mai am timp , sa ma ocup de forumuri si pe serverul in care sunt GameMaster.
Cateva lucruri despre experienta mea in metin2 :
Joc de 3 ani metin2 si detin un cont pe metin2ro pegasus de nivelul 65.
Stiu sa fac server , homepage-uri sa modific , sa fac rank-uri si itemshop-uri , sa lucrez cu navicat in bazele de date cat si filezilla,sa implementez obiecte noi in joc si sa adaug npc-uri , sa modific scripturi si sa am grija de server pentru ca playerii sa nu o ia 'razna.
Deocamdata dispun de mult timp liber pentru a va ajuta cu serverul si cu o gama larga de idei pentru inbunatatirea acestui.
Eu detin momentan un server de metin2 pe ip , fara host doar ca il tin cat pot eu .
Serverul este pvm cu putin pvp , si fac destui bani din donatii...daca vreti ca voi sa faceti un server din care puteti profita , am niste idei pentru voi.
Multumesc si sper ca raspunsul vostru sa fie pozitiv.
Cu multa stima si respect,
Sedativ