Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaBuna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3

In jos 
+2
xXxNightAnGeLxXx
BellyBabycakes1
6 participanți
AutorMesaj
BellyBabycakes1
Membru
Membru
BellyBabycakes1

Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 29
Localizare : Hell dude :3

Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Empty
MesajSubiect: Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3   Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Icon_minitimeDum Oct 03, 2010 3:22 pm

Deci in primu rand buna tuturor Very Happy . Ma keama Bya [majoritatea care ma cunosc imi spun Belly ] am 15 ani si sunt din Bucuresti :]. Acum cateva zile mam apucat si eu de Metin2RoSpeed si sincera sa fiu de 3 ani de cand joc metin asta e cel mai tare server si miash dori sa fie la fel in continuare ;x . Ok sa zic si cam cate ceva despre mn Wink) ~giggles~ : poi sa vedem... sunt rocker, imi place sa ascult muzik, sa cant la chitara, sa stau pe metin sau sa intru pe imvu sa vorbesc cu m`ah best friendzzz, sa ma plimb cu skate`u [sau heelys depinde cu ce am kef Smile)] , i`m a funny person :">, imi place sa ajut pe altii [de ex sa ii ajut sa treaca peste anumite situuatii Smile], i`m a crazy kid Smile) [cei care ma cunosc de mult stiu cel mai bn asta Smile)] , imi place sa compun cantece, etc... [if u want to know more...just ask me ;x] ; ceea ce urasc... n00bz, fakers, haters [but sometimes they make me famous :>], persoanele care nu`mi spun in fatza ceea ce cred, cei care ma mint...si cam atat cred Very Happy [e o lista mica asta]. Si cam atat cred :-?? asa si ink o data apreciez acest srv si toate persoanele de treaba din el ^^ .

P.S. : care aveti ceva sa imi spuneti doar dati`mi un pm ^^ ~> EuNuVorbesc
Blues Rullz Wink

Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Os64oz
Sus In jos
http://www.twitter.com/BellyBabycakes1
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

MesajSubiect: Re: Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3   Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Icon_minitimeLun Oct 04, 2010 2:44 am

Foarte frumoasa prezentarea

Succes Wink
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3   Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Icon_minitimeLun Oct 04, 2010 12:57 pm

Bun venit si bafta la joc! Twisted Evil
Sus In jos
Matze™
Membru Elite
Membru Elite
Matze™

Data de inscriere : 27/04/2010
Varsta : 31
Localizare : iashinghton

MesajSubiect: Re: Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3   Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Icon_minitimeMar Oct 05, 2010 11:14 pm

salut
super prezentarea...imi place;X
me2 love rock cheers
Sus In jos
SAVIN1
Membru Elite
Membru Elite
SAVIN1

Data de inscriere : 28/06/2010
Localizare : TITU

MesajSubiect: Re: Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3   Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 4:22 am

salut si mult noroc in jok! tongue tongue
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3   Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 10:15 am

Buna si sa cresti repede!!!(daca poti sa intri 10 secunde pe server!) bom
Sus In jos
BellyBabycakes1
Membru
Membru
BellyBabycakes1

Data de inscriere : 03/10/2010
Localizare : Hell dude :3

MesajSubiect: Re: Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3   Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 12:21 am

hehe ms guyz >Very Happy< ~hugz~ . si da pot sa intru pe srv dar ... eh ... cma incet da merge =)) . am lvl 90 [dupa lenea sa mai cresc :"> plus ca se da rr la conturi ... deci ... ] . Dar oricum imi place aici ^^.

Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Swzaxs
Sus In jos
http://www.twitter.com/BellyBabycakes1
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3   Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3 Icon_minitime

Sus In jos

Buna la toti ! ^^ ~hugz~ ~> meee :3
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Buna buna tuturor:))))
» Re all la toti ..
» pt toti
» SALL LA TOTI
» saluatre la toti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum