Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSall ce ziceti de asta  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Sall ce ziceti de asta

In jos 
+6
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr
dArK^
Isabella
ZooMLesS
.Úniqúe
dRuId.#
10 participanți
AutorMesaj
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

Sall ce ziceti de asta  Empty
MesajSubiect: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 10:37 am

salut am facut si eu ceva ptr o prietena ..... va rog dati o nota acestor 2 poze plzz Very Happy

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

---------------==================---------------------------

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 11:19 am

10 affraid
Sus In jos
ZooMLesS
Membru
Membru
ZooMLesS

Data de inscriere : 28/02/2011
Localizare : Constanta^

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 11:30 am

Mah ...mai mult de 5 nu`ti dau pentru ca 1`leai luat de pe net si ai pus scrisu si 2`iti dau 5 pentru ca cred ca esti incepator...deci mai lucreaza si incearca sa nu mai iei pozele de pe net...incearca sa iei o poza de la zero si sa o faci u cum vrei ... dak nu sti cum gasesti 100% pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Wink

Yo de ajut si nu te incurajez sa faci niste prostii...
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 11:35 am

in primul rand o sa se ia cineva de tine si aceeea este issabella ptr ca o sa vezi tu tu nu sti decat sa critici bai asta .... ami invata sa apreciezi
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
ZooMLesS
Membru
Membru
ZooMLesS

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 11:44 am

Mdeah...mai eu da recunosc team criticat dar nu am zis ceva de genu: ia uite ma si asta ce oribilitate de desen a facut )nu am zis`o intrun fel frumos ca sa nu te jignesc ...nu vreu sa te incurajez cum am mai zis sa faci niste prosti , asa ca shh.
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 11:51 am

ZooMLesS a scris:
Mdeah...mai eu da recunosc team criticat dar nu am zis ceva de genu: ia uite ma si asta ce oribilitate de desen a facut )nu am zis`o intrun fel frumos ca sa nu te jignesc ...nu vreu sa te incurajez cum am mai zis sa faci niste prosti , asa ca shh.

1.Daca nu iti plac nu trebuie sa critici munca altuia chiar daca ii incepator sau nu!
2.Daca esti atat de bun si poti face pozele mult mai bine te rugam sa ne prezinti o imagine facuta de tine de la A la Z!
3.Nu posta doar pentru un numar de mesaje daca ai cv bun de adaugat sau daca ai un sfat de dat esti bine venit in cazul in care postezi doar pentru a face un numar de mesaje sau a jignii persoana in cauza mai bine nu posta!
4.Daca vrei sa il ajuti cu cv nu il lua la misto ca sunt pozele de pe google deoarece vei provoca o discutie aprinsa care se va termina cu cearta si ichiderea acestui topic!

Daca nu esti lamurit te astept cu un raspuns!Si sa ne aduci o poza facuta de la 0 de tine nu de altul Wink daca vrei sa dai lectii incepatorilor!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
dArK^
Membru
Membru
dArK^

Data de inscriere : 01/03/2011

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 12:13 pm

Bv`frumos.

ZooM Isabella are si ea dreptate , dak esti chiar asa priceput fa si tu o imagine de la 0...

app: zoom ai si u dreptate in felul tau dar, putei sa ii zici ca e frumoasa si sa ii dai niste sfaturi

Bv`Druid...
Sus In jos
ZooMLesS
Membru
Membru
ZooMLesS

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 12:16 pm

Mah poate ai si u dreptate dar io am vrut sa fac o critica constructiva ...si cu facutu pozei de la zero nu o pot face perfecta , dar incerc...

Oricum , sorry Druid...
Sus In jos
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr
Membru Elite
Membru Elite
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr

Data de inscriere : 01/11/2010
Localizare : Pe Frozen Throne

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 12:18 pm

gg mane ff frumoase:D 10 What a Face
Sus In jos
NinjaxesRO ^_^
V.I.P.
V.I.P.
NinjaxesRO ^_^

Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 29
Localizare : Pe scaun

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 1:36 pm

dArK^ a scris:
Bv`frumos.

ZooM Isabella are si ea dreptate , dak esti chiar asa priceput fa si tu o imagine de la 0...

app: zoom ai si u dreptate in felul tau dar, putei sa ii zici ca e frumoasa si sa ii dai niste sfaturi

Bv`Druid...

ZooMLesS a scris:
Mah poate ai si u dreptate dar io am vrut sa fac o critica constructiva ...si cu facutu pozei de la zero nu o pot face perfecta , dar incerc...

Oricum , sorry Druid...

Asta e vrajeala ieftina...

dArK^ = ZooMLesS

Se vede clar...daca vroiai sa fie oarecum de crezut, schimbai stilu' de scris Razz mai ales ca dArK^ are 2 mesaje Smile) celalalt cont al tau Cool

P.S: Frumoase imagini^^

Ultima editare efectuata de catre NinjaxesRO™ in Mar Mar 01, 2011 1:42 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 33
Localizare : In The Graveyard

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 1:41 pm

omg eu dece abea acum vad topicul asta 7 fara suparare Arrow
Sus In jos
Hokage Cosmin
Membru Elite
Membru Elite
Hokage Cosmin

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeVin Mar 11, 2011 2:35 am

Mie imi place Smile)

10 :bravo:
Sus In jos
AntiNoob
Membru Elite
Membru Elite
AntiNoob

Data de inscriere : 02/12/2010

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitimeVin Mar 11, 2011 6:26 am

Si mie imi place..1O Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sall ce ziceti de asta    Sall ce ziceti de asta  Icon_minitime

Sus In jos

Sall ce ziceti de asta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce ziceti ??
» Ce ziceti de asta???
» sall alll ma ajuti sami ziceti cum ma inregistrz
» asta e dak asta ai vrut..
» Ce ziceti?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum